29 november 2008

Kik. Pass upp!

Efter att ha stått över gårdagens match så är jag förhoppningsvis på banan igen i morgon mot Kristianstad. Ett Kik som placerar sig på inte bättre än sjunde plats i tabellen. Hela åtta poäng upp till playoff plats. En plats de borde vara på.

Mötena lagen emellan denna säsong har slutat i dubbel spö för GSK. 5-1 och en sudden spö 2-3. Vi närmar oss vinsten. Och vi brukar vinna något av mötena under säsong. Förra säsongen fick vi spö alla grundseriematcherna men i fortsättningsserien vann vi bägge mötena. Kanske talar det för oss nu.

De har mycke att bevisa men de kommer från en vinst mot Uik med 6-1 hemma inför en klent besatt hemmaarena. Vårat lag kan flytta berg snart så ödmjukheten nere i Kristianstad är påtaglig om man surfar runt lite.

Var uppe på j20 matchen innan idag mot Linköping. Den slutade med förlust med 1-3. Spelet var lite upp och ner och man får erkäna att det var ett rättvist resultat. De var bra helt enkelt.

Snackade med nya übercoach där. Var tvungen att gratulera förstås och fick förklarat att spelet sitter mer och mer nu. En glädjens dag för GSK laget igår och det är de mer än värda. FASEN bara att man missade matchen!! Men man glädjs för grabbarnas skull.

Packa er iväg till rinken nu i morgon bara. Ta polare och anhöriga med er. Vi är inte sist i serien längre och sämst med publik skall vi inte heller ha. Två extra anhöriga till mig sitter på läktaren i alla fall.

Vakna nu Gislaved. Speedway är inte allt. Hockey har sarg och oval bana med.

Synes i rinken!

Inga kommentarer: