29 november 2009

Bara 4-3.

Nybro vann över GSK ikväll med 4-3. Följde matchen via wapen så man tackar för uppdateringen där vem det nu var.

GSK målen. Bystedt 2, Wirll.

Kul att läsa på Nybros hemsida att deras assisterande tränare Tomas Venturi ger GSK en stor eloge för att vi spelat bra. Klart de inte kom upp i sin normala standard kanske men det kan ju bero på något att de inte gjorde det. Typ att GSK gjorde dem till det de var idag.

De hade flyt med sekunderna i slutet av första och kvitterade GSK ledningen med endast fyra sekunder kvar. 2-1 och 3-1 kommer snabbt i andra men GSK segar sig kvar i matchen denna gång och reducerar i mitten av andra. Sen går det ända till matchens sista fem innan de gör sin fyra. Efter den så gör Bystedt sitt andra som blir matchens sista mål.

Wirll 2+2 nu på 3 matcher. Bystedt på samma tre matcher ihop med Wirll 3+2. Det är detta vi saknat. En som väcker liv i stjärnan som nu i och med detta är i topp på den interna poängligan igen. Bägge grabbarna var för övrigt poänglösa i den första av de tre matcherna ihop.

Ge GSK lite tid till så kommer nog resultaten. Tio raka nederlag är fan inte kul men man kunde ana det på förhand så som de andra lagen kryddade med bra spelare från första början. Men blir vi nu av med de fyra bästa lagen inför fortsättningen så kommer det nog lite poäng förr eller senare.

Bara att ladda i veckan för derbyt mot Halmstad på fredag då det är gratis entré. Alla beordras till hallen!

God afton!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tror knappast att ni gjorde oss dåliga..vi hade samma spelare bå isen som dem 2 tidigare matcherna och då gjorde ni knappast oss dåliga! Ni var lika kassa som vanligt men vi var helt under isen..en av våra sämsta matcher försvarsmässigt. Kan va därför som ni såg bättre ut än ni va.

# 72 Mårten sa...

"vi hade samma spelare på isen som dem 2 tidigare matcherna"

Det hade inte vi.

Vårat lag är bättre nu och lite mer komplett med Wirll i laget.

Kämpa på mot allettan. Ni kanske bara var nervösa för att missa den.