17 november 2009

Pantern.

Pantern - GSK i morgon. Sist vi spelade mot dem tog vi en av våra få segrar vi tagit denna säsong. 4-3 vann vi med hemma. Nu har det dock hänt lite i djungeltruppen då deras målis Ahlsenfelt lämnat för Växjö. Pantern vilade inte med klorna utan rafsade till sig Brattenberger som ersättare. Även duktige Jan Öberg har funnit en norsk klubb och lämnade för den. Men vad gör det. Pantern är ett otroligt jämnt och fint lag som för det mesta återfinns i toppen av ettan. För tillfället så återfinns de på en femteplats med häng på allettan.

Men vi skall inte vara slagna på förhand. Vi har tagit en del segrar genom åren mot dem, även där nere och spelar vi som sist fast ett ännu lite mera bortaspel så kan det bli segt för dem om det inte blir utdelning. Då talar det mer för oss.

Sist var Tobbe och Strömberg sjuka men hoppas att de kan kliva på igen och inga nya bortfall gör sig gällande.

Skräckhallen Kirsebergs Ishall är nu utbytt för Pantern mot "faschionabla" Malmö Isstadion. Hade varit kul att var på plats för att se GSK spela där. Har bara sett finhockey där så det hade varit kul. Men tror Pantern bara får drömma om allettan så det blir nog en ny chans att komma dit. Själv både hann jag och ville nog pyst ner men problem att fylla den som jag hört "trojaröda" bilen sätter stopp denna gång. Vi får satsa till helgen i stället.

Kämpa på GSK vi håller alla tummar som finns.

Inga kommentarer: