28 september 2008

Skala 1 - 10...nä - 3..!!

Började den otroligt vackra dagen med att dra sig lite extra i sängen. Efter det så blev det långpromenad. Dagens höjdare så här i efterhand. Tog samma runda för säkerhets skull som förra söndagen då den enda poängen som vi har bärgades. Som synes på bilden är det bara för fina färger ute nu men allt är ju inte perekt. Se bara mötesskylten som gjort sitt.

En annan sak som inte flöt på helt perfekt var GSK spelet.

Ett av mycke få besök i Panterkvarteren.

I första så kommer IKP inte igång som vanligt. Vi jobbar till oss en rad powerplaylägen. Där ibland ett fem mot tre läge. Och i och med utvisningarna kommer vi ju upp i banan och kan få till en bra period totalt sett. Bara det att vi får inte in pucken. Och en stor del i det är alla skit pass och puckmottagningar som inte liknar något.

I andra så är vi helt uppåt väggarna borta. Den perioden missade jag för spelet var i andra änden av rinken hela tiden. Skotten förlorar vi med 26-3 i perioden.

I tredje kom spelet tillbaka till våran sida. Och där stannade det. Skotten i denna stannade vid bara 20-4. Totalt 56-15..!!! GSK...INTE BRA!!

Skrev inför. "Spelar vi bara tajt värre och håller undan de tio första så kan allt hända. Ge en tidigare ledning till skåningarna är inte bra." Vi spelade tajt. Lite väl tajt. Det höll i 52.46. Då gjorde Pantern äntligen som de tycker 1-0.

Spångberg är den enda som får godkänt. Superräddningar i mellan åt men Pantern var inte speciellt effektiva. Så det var rätt bra koll ändå. Men var fan var Spångberg vid andramålet? Inte i kassen i alla fall. Det kom i tom bur.

Ingen annan får godkänt idag. Så mycke felpass och urusla puckmotagningar har jag aldrig sett. Och varje anfallsförsök sökte sig centralt till en klunga svarta pantrar där det tog tvärstopp.

Saknades idag gjorde Hellman, Flygar och Johan. Mycke tyngd där. En bidragande orsak till debaclet helt klart.

Var tre tillresta plus lite Växjöfolk. Inte mycke bättre det men roligt att komma iväg lite ändå. Fick ju träffa grabbarna i Blackpanter. Inte fy skam det.

Efter all negativism så är två saker riktigt starkt.

1....GSK grabbarna åkte fram och tackade oss efter matchen. Ingen vare sig vi eller laget var nöjda så de måste tgit emot att åka dit. Stark som fasen att göra det ändå.

2....X7 fick spö av Åseda med 6-2. Ett div 3 gäng det.

Det får man ta med sig till morgondagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu ropar jag HEJ!! Kul att återses igen. Nu får ni välja ut nåt bra ställe vi kan ses på och käka innan returen i Gislerinken. Ha de´

REX PANTERN!

# 72 Mårten sa...

Hej hupp Tony!

Det skall kunna ordnas. Och innan vi hunnit blinka så är det dags.

FORZA GSK!!!!