14 september 2008

Träningsmatchen.

Ja den mot Västervik ikväll slutade i moll och siffrorna hamnade på 3-4.

Målskyttar. Sjöberg, Flygar och Åkesson.

Matchen tar GSK hand om totalt i de två första och gör vad vi vill. Sen i början av tredje så gör de tre mål de första fem minutrarna. GSK kommer dock igen till likaläge men de får göra ett till. Fasen vet hur!

Till saken är att de har bara tolv utespelare i sista perioden. Vi skall åka sönder dem men så blir ej fallet och min besvikelse över det är påtaglig just nu. Efter första perioden är ställningen 2-0 och inget tyder på en vändning. Där skulle vi gjort två tre mål till.

Andra sedan är värsta skit perioden och vi får åka än mer hur vi vill och även här skulle det varit två tre mål till. Men så i sista efter att vi ligger under så är det inte lätt att börja jaga helt plötsligt. Då går ingenting. Vi har ju själva varit i Västerviks kläder många gånger och vet hur skön sporten kan vara. Men inte idag dock!

Schultz var med men steg av inför sista. Och skall sanningen fram såg jag inte mycke av han på banan. Men kul att se han igen i Gislerinken i alla fall.

Blev ju lite grinigt mot slutet. Kom ihåg matcherna mot VIK i tvåan härförleden och hugg och slag och hänghockey hänger med än. Hur som helst så fick Bystedt och Matti matchstraff. Just det. Bystedt igen!

Dagens provspelare hette Joni Kauppi och har spelat i Ulricehamn förra säsongen. Lite Nittorp och BHC j20. En backrightare till. Dock inget att hänga i julgranen. Bättre att Älmqvist får den platsen i nuläget.

Dagens mest desperata från läktaren mot slutet..."Hur fan går det i speedwayen då!!! Toppa med Gollob!!" Vad säger man?

Inga kommentarer: