19 september 2008

Premiären är här!

På söndag åker vi och GSK laget till Skövde och Billingehov. Det kommer att bli riktigt kul. Skönt att alla dessa träningsmatcher är slut nu och det börjar att gälla lite poäng.

Skövde IK har haft rätt fina träningsmatcher och bra resultat. Så det är en riktigt bra motståndare vi möter i den fina hallen. Ofta med mycke publik.

Var länge sedan man var i Billingehov. Kan säga exakt när jag var där sist. Grävde i arkiven lite. Det var 2003-02-02. Ett klassisk 7-0 nederlag. Ett GSK som drog på sig 68 utvisningsminuter mot SIK.s 10. Skotten slutade hela 58-17. Honkonen i storform mot ett GSK i förfall på väg ner i ruinens brant. Roupé i båset och ungtuppar värre i GSK laget. Allt var emot oss!

Detta var samma säsong som vi mötte skövde hemma i Gislerinken innan juletid och så gott som alla spelare av rang hade lämnat det sjunkande skeppet. In med alla yngre och för den delen alla spelare som fanns. GSK håller mirakulöst stången i två perioder och alla 278 i publiken imponeras värre. Matchen slutade dock 1-3. 14-48 hamnade skotten på i denna match. Nollan stog i bägge nämnda matcher och han hade och göra. Men denna säsong i ettan som vi givetvis föll rakt igenom härdade många GSK spelare.

Så förutsättningarna denna gång är betydligt mer jämställda. Man får hoppas på en fin hockeymatch och med kämpaglöd och lite mindre utvisningsbås kan resultatet gå våran väg.

*

Om ni vill veta hur div 1 F slutar så ser ni det nedan.

Tingsryd
Kristianstad
Karlskrona
Pantern
Olofström
Kungälv
Skövde
Gislaved
Helsingborg
Ulricehamn

Har inga kommentarer till tipset men får se när det skall summeras hur det stämmer. På tal om tips så blev det ju inget GSK-tips denna säsong. Jäkligt synd det för det gav en extra krydda under resor och annat gnabb.

*

I morgon blir det delux hockey i delux sällskap.

Over and out för nu!

Inga kommentarer: