01 februari 2009

Härligt GSK!

En alltid lika fin vy.

2-1 vinner GSK med över Kristianstad inför 990 personer. Och den segern satt riktigt fint. Matchen tycker jag inte var någon höjdare egentligen. Men det är målen som räknas och vi gjorde ett mer idag.

I första så får vi spela en hel del powerplay utan att få till det alls. Och i det böljande spelet som är så uppstår det en massa två mot en och spelvändningar i massor. Det är på en sådan som Kik kan ta ledningen. Spelet fortsätter i samma stil och Hellman får till ett riktigt snyggt mål i slottet på ett direktskott på sistapass från Kovalonok.

I andra så är det utvisningarnas period. En massa av den varan. Vi får ett långt fem mot tre utan att sätta dit den. Kik lika så. Dåliga powerplay minst sagt. Resultatet står sig genom perioden.

Tredje hinner knappast börja innan det är dags för fem mot tre spel för Kik. Men GSK boxen gör ett kanonjobb igen. Styvt två minuter senare är det våran tur i pp igen. Då sitter pucken bakom Holst äntligen. Åkesson klappar till från blå. Sedan är jag bara nervös. Men GSK ordnar till en ny trepoängare utan att ställa till för mycke oro.

Denna matchen kunde ha slutat hur som helst. Pucken rinner våran väg men vi var bättre i powerplayspelet och avgjorde i den spelformen.

Är besviken på Kik. Dåliga puckmottagningar sabbar mycke. Dåliga uppspel eller inga alls. Ett evigt drivande så att alla bara står still till sist på offensivblå och då är det inte lätt att skapa något. De såg ut som vi gjorde tidigt på säsongen.

Sex poäng ner till det förhatliga strecket. Tre matcher kvar. Det ser inte helt kass ut för nytt kontrakt.

När man tittade sig runt omkring där man står så slog det en hur himla många inpendlare det är som var på plats. En stenhård marknadsföringskampanj i Gislaved vore ju inte fel.

Fitzy poänglös!

Fitzy utvisad hela två gånger denna matchen.

Bystedt gjorde poäng igen och drog om Fitzy i den ligan. Kungens passning avgjorde.

En trevlig tillställning trots allt och alla var nöjda och glada efter matchen. Inte minst jag.

TACK SKALL NI HA DET GJORDE NI BRA G-S-K...!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man kanske ska satsa på lite mer än en Robert från Lejonen och korvgrillning. Känns det så sensationellt?

Anonym sa...

Det är sådana matcher man kommer ihåg när vårsolen börja värma.Lycka till i fortsättningen GSK. Mannen bakom hallen.

Anonym sa...

Tänkte fråga en fråga Mårten. Kan man älska ett lag så mycket att man vill gifta sig med det?

Kärleksörjan