26 februari 2009

Ett tag sedan men nu kom inlägget.

Veckan har rullat på sen jag skrev lite sist. I och med att GSK har spelat klart så hamnade bloggen här lite i koma med. Men veckan utan GSK har spenderats med att renovera finforden mest varje kväll så att den är i bästa trim nu. Ett styrelsemöte har även det varit på agendan. Men ha förtröstan. Ett inlägg som idag skall väl kunna komma till även nu på min "semester" mellan hockey och motorsäsongerna.

*

Leksand kan förlora för tredje gången i denna allsvenska mot Malmö i morgon. Med sjukdomar i laget är risken stor att det blir så. För tredje gången kan även Malmö bli snuvade mot Leksand i Leksand i en sistaomgång. Denna gång kämpar de förbrilt om ett playoff med Troja. Får erkänna att ett Malmö i extas vore bra för allsvenskan om de tog platsen.

Morgondagens underhållning vid sjutiden är rätt given.

*

Mörrum laxade...oj!! läxade (skall det vara) upp Nittorp med 4-0 i Jössarinken igår i förkvalserien mot ettan. De verkar riktigt på gång nu. Och att hockeykuluturen sitter i väggarna där nere är det inget tvivel om. Matchen mot Rönnängs IK drog 1800 pers. Igår mot Nittorp. 1900 st. Hur katten kunde de ta spö i Göteborg och i slutändan åka ur i fjol?

Ha det gött GSK vänner!

Inga kommentarer: