17 februari 2008

6-0 och game over!

Låg länge och dråsade idag på förmiddagen. Tror katten klockan var tio när fötterna tog mark. Låg och grunnade länge på hur dagen skulle läggas upp innan avfärd. Inte mycke att grunna på men det tar ju lite tid att komma igång. Långfrukost till ett lass bloggare hos Tiiiiiildeee, GSK runda delux, dusch, kaffe och Svenstigs nästa.

Dit kom bussen från Ivar Svensson Trafik AB och hämtade oss församlade världsmedborgare som håller på GSK och hatar x7. Jag skrev hela företagsnamnet igen. Payback snart alltså!?!?!

Trot eller ej men fyra steg på i Gislaved denna dag med. Inte illa! Men väl på plats så fanns det bra många mer därifrån så all heder denna gång. En fin hejarklack till sist blev det.

Jag steg in i Klorhallen och upp med flagga och göra sig hemmastadd. Uppvärmningen höll som bäst på och att spelarna var på panghumör gick inte att ta minst på. Vinkade och hytte med klubbor på alla tillrop.

Matchen sa vi kommer att vinnas av det laget som ville mest. Mycke riktigt stämde det. GSK gick på halvfart och det var mer än vad Kungälv gjorde. Matchen rullar på och i ett pp i slutet av perioden så händer det. Selin nätar. Ett kanonskott från blå. Äntligen. Han hade Alengård som partner ikväll. Lite kul för Emil tog det enkla och dumpade alla puckar djupt och då fick Selin stå för skotten så att säga. Gick ju väl idag.

Andra så ökar Lidas på till 2-0 och det såg ut som han låg bakåt på en grilla i dålig vinkel. Men det krävdes för att vänta ut Spångberg. I detta skede av matchen fimpar Kungälv totalt och GSK gör som de vill. Trean kommer från Kölles klubba i en övergiven bur. Målisen var bara inte där. Fyran fixar Erik i spel fem mot tre.

I tredje så blir Bobby utvisad. Men vad gjorde det för Johan sprintar ifrån och i friläge från halva plan sätter han pucken i mål. Vi var inte sena med att påminna Bobby som satt nedanför oss att han får gärna sitta kvar där. Grabben ruskade bara på huvudet!
Väl på isen igen och efter ett tag och snurrande helt själv så går han runt kassen och vi tror att han själv sätter den köksvägen. Men Holeczy är den som är sist på 6-0 pucken.

Erik var otrolig ikväll. Han var överallt! Ändå gick han på 85% bara. Men det var mest i GSK ikväll förutom att Sandahl skrek som fan att han ville se backar framför sig. Det fick han till sist. Nollan satt fint!

Som sagt en skitgo stämning och bra klackarbete. Killarna fick stöd och bjöd tillbaka med vågen från båset under spelet. Även efteråt dunkades det rejält i isen och efter det fick vi in dem för att dunka i isen en gång till. Fest idag! Ågren imorgon! Så att säga när hockeyn nu är slut.

Hemresan var inget bekymmer heller. Hög stämning som vanligt och inte undra på det. Obesegrade på bortaplan i denna serie. Kanon också att matcherna börjar 16.00. Ett bevis på det är ju när man åkt 17 mil enkel och att man kan sitta här 20.40 med en kopp te och mackor och skriva för fullt.

Ett par besvikelser kan även rapporteras. Gick gångrundan på fel håll och fick motvind minst 80% av den. Inte bra för det sög. En annan var att Kölle svek oss genom att inte göra de där tre målen som utlovat. Ett räcker inte Kölle! Tre var det! En sista och största besvikelsen är att det börjar gå upp för mig att det är slut nu och det goa gäng som dunkade i isen nu kommer att splittras all världens väg troligtvis.

Men vi lever på denna dag ett bra tag och som vanligt nuförtiden blev det en kanonresa med jävligt goa muppar och hockeyfest av GSK!

TACK SKA NI HA DET GJORDE NI BRA G-S-K!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Har ju saknat er/dig i Älgasupporterklubben. Vi lär ju ses igen nästa säsong. Kanske se vi innan för vi har funderat på att dra igång nån liten sommarträff för våra vänner i Gislaved, Kristianstad och Mörrum. Återkommer via mail om det blir aktuellt.

Ha de