15 november 2007

Poängsviten lever.

Så kul det blev igår till sist har jag inte haft i Gislerinken på länge. Kan ju börja med att vid 1-4 så var jag inte riktigt nöjd om man så uttrycker det milt. Så efter våran timeout händer något. Johan nätar snabbt och sedan är matchen våran.

Vi satt och flummade på vägen upp och sa att Bobby gör fem ass och att målskyttet sprids ut. Inte helt fel tankebanor med facit i hand. Men vad kom denne Bobby ifrån? Ett fåtal träningspass och ett uppehåll. Fortsätt att vila den grabben iform i fortsättningen.

Annars tänkte jag på Pilutten när man såg Bobby i GSK. Liten rightare som hittar klubblad överallt. Hur trängd han var så tjippades det fram en puck ur intet. När trettio sekunder var kvar så tar grabben två tekningar i egen zon. Kungälv blir intetgjorda där. Sedan gör han om det i den andra zonen i slutet av sudden som sedemera avgör matchen till GSK. Klass det!

Bobby och Bobby! Utan Kölle och Rasse hade det inte blivit poäng heller. Kölle kan ju inte ha någon känsel i fejjan överhuvudtaget så mycke stryk och mulningar den grabben fick ta emot.

*

Mörrum i morgon. Vad vill jag se. Ett lika taggat GSK så klart som andra halvan av Kungälvsmatchen. Vi har vunnit många gånger i Mörrum förr så en trepoängare är inte omöjligt. Håller vi de tio första så har inte Mörrum tålamod att ro hem det.

Bussåka imorgon med som gäller. Vi rodde hem det! Fredag ,hockey och buss. Fint det!

*

Avd tjuvlyssnat är tillbaka. Två tjejer på läktaren när det står 3-4 och det är som mest spännande. GSK lirare vid sargen som inte riktigt har koll på var pucken är.

"Han har den mellan benen!!" Mmm...så är det!

Inga kommentarer: