24 oktober 2007

Hockey i fåtölj.

Det närmaste GSK jag såg ikväll var att Åhsberg gjorde IKO.s bägge mål och sköt ner Rödhökarna helt själv och det lider man ju inte av direkt. Att Rödhökarna sköts ner alltså. He he!!

Har suttit och haft IKO-Rödhökarna på tv. Leksand-Nyköping på eurosport.se och OIK-GSK på swehockey. Kändes lite annorlunda för min del nu. Har ju flygit runt i hallarna en del till dags dato. Men klart att ha alla matcher man vill framför näsan är inte dumt det heller.

GSK då? Fick ett mål emot sig efter 5 min. Hade sedan två PP utan att näta. Sedan får Oik ett och det smäller direkt. 20 sek senare är det 3-0. Matchen körd. Men det verkar som om det var stabilare idag. Skotten är helt jämt. 30-28 i oik favör. Jimmy och Tobbe var med från början i alla fall. En ny förlust men något att bygga vidare på hoppas jag utan som sagt att ha sett det.

Eurosport.se. Liverapportering med kommentarer. Humor i högre skolan för oss Roman Vopat älskare. Här är några.

"Nyköpings Jussi Heikkinen börjar bråka med Roman Vopat som är känd för att vara en bra slagskämpe. Vopat håller sig dock väldigt lugn. Tur det för Heikkinen kanske..."

"4.28 Vopat smäller på ordentligt. För tredje gången i matchen delar han ut en rejäl tryckare"

"10.55 Vopat fortsätter att tacklas. Nu är det lagkaptenen Gabriel Karlsson som stod i vägen och råkade få en snyting så han åkte i backen"

Humor!!

Inga kommentarer: