04 december 2008

GSK....vi ger oss aldrig!

Gårdagsresan gick till Ulricehamn för bottenmötet med Uif. Matchen slutade 2-1 till hemmalaget. Men först efter förlängning. GSK målet gjordes av Sjöberg.

Det blev en näst intill full Ford. Jag, Bebben och Åsabon. Under eftermiddagen hade beskedet kommit att GSK inte riktigt var fulltaliga denna afton. Så när sällskapet hade bänkat sig i Forden så blev frågan om alla ville följa med....för att. Sista chansen att hoppa ur Forden innan Ulricehamn var i detta läge. Salinas, Murray, Hoffa, Pettersson, Åkesson, Bystedt och därtill inga Växjölån skulle vara med. Svaret blev. Vi skall med. Åk! Jag känner bara riktiga moosefans så jag var aldrig orolig att få åka själv. Men ändå en relevant fråga tyckte jag.

Nästan alla GSK.are på en bild. Kauppi och Spångberg fattas. Och en stackare skyms bakom Robban. Elva man plus två målisar startade matchen för GSK.

Och den blev inte gammal innan Kauppi fick kliva av. Slag mot nyckelben tydligen. Tio kvar nu! Perioden är heller inte gammal innan vi får en del pp som det inte blir något av. Till saken skall tilläggas att Bom Bom får en klubba i plytet och behöver lite vård. 2+2 på den. Fördelen var att man kom in i matchen och fick hejd på hemmalaget. 0-0 i paus.

Tidigt i andra så skadar sig en Uif.are så pass allvarligt att en ambulans måste tillkallas. Uppehållet blir fyrtio minuter långt. Det var i utkanten av slottet Matti var sida vid sida med den drabbade. Han trillar ner på knä och Hallberg kommer lite mot han och det träffar tydligen så allvarligt. Såg dock inte ut att vara alls allvarligt. Tråkigt en stund här.

Och tråkigt blev det när Uif tog ledningen direkt efter uppehållet. Sedan får vi lite nya pp som inte blir något av heller. Och sedan händer det som inte får hända. Backhoffa åker på en tia. Två backar kvar nu bara. Och på det så efter ett lite tag åker Hallberg ut. EN BACK KVAR!! Han heter Matti och spelade hela boxplayet med den äran och inte nog med det så i slutet av megabytet så tacklar han en i isen så att islossningen är nära. Grymt! Men mot slutet av perren så kan Sjöberg slå in en retur från Flygars vinkelskott och det är kvitterat.

Tredje bara rullar på sedan och mot slutet har vi våran chans när vi får ett fem mot tre läge. Trycket blir bra men pucken vill inte in. Sudden vidtar. Fortsatt pp spel för GSK och pucken vill fortfarande inte in. Och efter det så hamnar vi i utvisningsbåset. Och då visar Uif hur man gör. Matchen är avgjord.

Men vilken moral GSK!!!

Man kan inte vara besviken men vi spelar 14-16 minuter i powerplay utan att kunna avgöra. Så det svider liiite att den inte ville in pucken.

GSK tycker jag har de vassaste chanserna och vill mest trots ibland bara åtta utespelare när utvisningarna duggade som tätast. Uif vill ingenting och lever bara på lite kontringar och andras misstag.

Vilken kämpa insats GSK!!!

Undra om Matti trodde att han som ensam back skulle försvara GSK i ett helt pp när han kom till oss för ett par år sen? Typ ingen back att byta med. Jobbigt!

Av jordens all jäklighet så drabbas GSK jämt. Nu när vi var sjuka och skadade. Och inga Växjölån hade vi heller. Ja då skall juniorlaget till Norrahammar och spela samtidigt. Så ingenting därifrån heller. Helt rätt dock. De måste få chansen att vara lite mera kompletta.

Oj oj oj......vilken insats igår GSK!!!

Överbetyg till alla som var med. Och att grabbarna var svettiga kan jag intyga för ett par highfives efter matchen gav indikationer på att handsvetten var påtaglig!!

Fantastiskt GSK!!!

Lite B dock att i en så pass bra serie som våran att ett lag skall komma med endast elva spelare. Men omständigheter är omständigheter.

Om än att det var en hedersam förlust igen. Tack skall ni ha det gjorde ni bra........G! S! K!

.....::::: GSK VI GER OSS ALDRIG :::::.....

1 kommentar:

Anonym sa...

ulricehamns spelaren som skadade sig hade en kraftig sträckning i ryggen och en blödning mellan skulderbladen. Finns länk på deras hemsida

//
marthin