16 december 2007

Ketchup och 6-2.

Nu börjar vi med klagomålen först och det roliga sedan. Klagomål nr ett.

Pantern.

Vilket skämt! Komma till en match med den inställningen är ett hån mot betalande publik och Nordicbet och liknande. Kämpa för fan! Bara för att Burrorna var hemma av förståeliga skäl så måste ju laget ta i lite. Inte bara flytta på sig och peta lite med klubbspetsarna. Men tar man bort Burrornas 64 poäng så är laget inte bättre än 2-6 mot Älgarna. Pinsamt!

Vi hade heller inget att spela för och för övrigt knappast på hela säsongen heller, men kämpa det kan vi! Heder åt GSK. Kämpa i alla läge!

Matchen kändes direkt att vi skulle få koll på för Pantern får några tidiga pp som reds upp av GSK. När vi sedan får promenera in lite hur vi ville så tar ju Bystedt ingen hänsyn till slappkatter. 1-0 i tom bur. Efter det får vi lite pp utan resultat. Sedan blir det lite stopp i matchen för domarn skall reda ut en solklar utvisning med förmånga GSK.are på isen. Det slutar med att vi får en tvåa till från båset och spel fem mot tre i två minuter. Det reder sig när det skjuts mer illa än Skanåker 62?!? Matchen är i hamn redan nu.

Andra börjar med att Kölle och Rasse jobbar så att pucken bara skall in. Rasse är sist på pucken och 2-0. Trean kommer när Davis får fri gata efter att Pantrarna bara flyttade sig. De ville nog hämta nagelacket som Viken skulle sagt. Wålle gör några svettiga räddningar men en petad Röglespelare visade sig vara Stark!?! Han nätade till 3-1.

Tredje sedan fullbordas skämtet och GSK leker in fyran femma och sexan. Pelikanen, Lidas och Bystedt fixar till kalaset för oss.

Holeczy centrade mellan Lidas och Davis. Det kommer att bli bra. Killen gör ett ass ikväll men kan hålla i pucken lite och fördela spelet lite. Tänker på att hinna hem för en brytning i toppklass hann han med också. Betyget är bra för Lidas och Davis gör 1+1 i matchen båda två.

Erik är Erik. 1+2 och det lossnar lite. Bystedt står rätt. Rasse är outtröttlig och hård som granit efter att ha klarat ett sargbesök. Wålle får lite självförtroende och gör ett par svettiga som tar ner moralen helt på Pantrarna.

Dagens citat. "Kung Bysse kallad i x7 land och det är bara att stämma in". Skrivet i runskriften. Det börjar bli etablerat nu. Åsabons humor har gett oss x7 och GES. Nått att minnas. He he!

Annars Kristianstad. Hemmaspö mot Kungälv. Inte värst bra i deras läge. 700 pers i en ny ishall dessutom. Låter dyrt för både KIK och kommunen.

Nu sover man gött och nya veckan blir lätt att starta med en seger i bagaget.

Inga kommentarer: