02 december 2007

70 kr.....rätt billigt!

Clownen Manne döv men go och glad för det!!!!

Om alla clowner kan vara det. Kvällens clown enhälligt utsedd av mig heter domare Hilmersson. Han är förvisso inte döv för det skreks så att det blev minst fyra utvisningar åt alla konstiga håll. Att det blev två fighter är helt hans fel. Missade situationer i parti och minut som även ledde direkt till mål. Han var åt helvete fel ute i varenda situation. Han gjorde alltid två misstag i stället för ett. Pajas bedömning av guds nåder. SKANDAL!!!

Men annars har han ju räddat våran vecka nu för det är ett billigt nöje att gå och se GSK spela. Endast 70 spänn. Kommer att pratas en tid om detta. Man får se humorn i det hela. Allt kan hända och lite till minsann. Ni som inte var där missade något ikväll.

Nissarna från Ljungby fick ta i ikväll. GSK gör en riktigt jäkla bra match. Köttar ner tomtarna i rejäla stunder. Det som skillde lagen åt ikväll var att Trojas lyxlirare betalade av fetkontona med ett par "enkla" mål i första. En första perre som var GSK.s bästa period på hemmaplan i år slutade alltså 3-1 till bortalaget.

Tidigt i andra så gör Pelle Svensson efter att ha skjutit in sig för femte gången 2-3. Ett vackert backskott går in vi sidan av Trojas målis. Perioden rullar på och utvisningarna och domartavlorna duggar tätt. Mot slutet kan dock Smulter passa fram till en inte helt otagbar lobb i krysstrakten. 2-4 då kändes som att det blir tunkt att hämta in.

Tredje akten är inget undantag. 13 tvåor delas ut och pajasclownen missar att trojantomten lobbar ut pucken ur egen zon så jäkla högt att den är uppe vid reklamskyltarna och på något sätt inte träffar en enda lampa. Tro katten att den sen landar på klubban hos en fri tomte som luggar Wålle. Proteststormen hjälper ju dock ej men typiskt så hade vi en bra chans precis innan.

All heder åt GSK laget ikväll. Bystedt är ruggigt bra. Gör sitt mål liggandes efter att ha orsakat en avvaktande utvisning. Han har tagit över sargkungaspelet efter Bjelke. Messias själv. Kommer alltid ut med pucken. Pelle Svensson får ännu mera stryk ikväll och är den klippan jag vill ha där bak. Skjuter som jag vet inte vad. Kölle sen då? Han var överallt. Farligt jämt. Tolka det hur ni vill. Erik är Erik.

En hockeyhelg är över och jag är nöjd. Allt under sex måls marginal ikväll var godkänt för mig innan nedsläpp. Fredagsresan lever vi länge på dessutom.

3 kommentarer:

Anonym sa...

x7 ? vågar du inte säga va de menas? vet att de är vmo men va är innebörden?

Anonym sa...

Lär dig räkna


#50

# 72 Mårten sa...

Anonym.

Ha lite tålamod. Gå till Novemberarkivet så finns svaret där. Ta dig tid och läs. Noga!

Annars är det bara så att med en älg på bröstet så i mitt sällskap nämns fan inte den klubben vid namn, och i synnerhet inte på denna sidan i alla fall. Då blev det x7 som det föll på.

Ligger mycke rivalitet bakom det sedan 80-90 talets heta derdy.

Ortstidningen har ju inte bättrat på det heller senaste åren.

Uppfattade aldrig vad du hette men hoppas att detta duger.