26 oktober 2008

Jumbo men något att jobba på GSK.

Idag mot Pantern är det ett GSK med knutna nävar i byxfickorna vi får se. Tycker matchen har bra tempo redan från start. Vi ligger på lite mer och faktiskt att Pantern har vissa problem i inledningen. I spel fyra mot fyra kan Bystedt göra 1-0.

Sedan drar vi på oss en massa utvisningar i rad. Tror det är tre stycken. Det gör att det blir en jommlans massa spel i våran zon. Visst osar det "katt" långa stunder men Spångberg är omutlig och håller oss kvar i matchen. Stolpar är fina att ha ibland med.

Andra perioden maler Pantern på med att åka oss sönder och samman. Känns som de var i våran zon hela tiden. Utvisningarna uteblir nu från våran sida och det är vi som får spela ett par powerplay. Dock utan resultat. Utan resultat är också Pantertrycket. GSK styr ut dem och det känns inte så farligt trots allt. Men ju längre perioden lider så rätt var det är kunde man tro att det var avblåst men en som fattade var Elfving som minst sagt krutade in 2-0. Det blir resultatet i paus.

Och det är resultatet efter dessa två perioder vi kommer ihåg. Alla annat efter det glömmer vi illa kvickt.

I denna andra perioden försvinner för övrigt Matti från matchen under oroväckande omständigheter och Åkesson får en puck i nyllet men otroligt nog kommer karln tillbaka. En av anledningarna till att trycket blev som det blev. Två backar borta ett tag.

Det var ett riktigt bra lass skåningar vi mötte. De åkte och åkte och åkte och åkte. Ett självspelande piano med full koll på vad de gjorde. Deras åkande resulterade i första att de fick herr Ohlsson med sig en smula och kunde själva haka sig fram mer än lovligt på vår bekostnad. Mot slutet betalade sig åkandet och sviten är nu tolv matcher med poäng.

Ett konstaterande. Minst tre mål för att vinna skrev jag inför. De höll sitt snitt och tre hade räckt till poäng i alla fall. Nu gjorde vi inte det tyvärr!

Avdelning Pantad-jävla-Panter-spelar-pack!!!!! Vad som än händer i och under matchen så hasplar man inte ur sig okvämheter till våran Kapten under tiden man tackar varandra under match. Så in i helvete osportsligt. Fy fan!

Det var uruselt lite folk idag men det var kul hockey idag ändå. Det tar ut det vi skall glömma sista tredjedelen. Vi hejade på bra och fick stora delar av folket runt rinken med oss. Något motstånd där var det inte. Är det lite folk kan det ofta bli bättre hejande konstigt nog. Men vi fick spela i ledning och då kommer det sig automatiskt.

Håll huvuderna högt GSK..........för det gör jag!!!!!

Inga kommentarer: