18 oktober 2008

Inför Skövdematchen.

I morgon tar GSK emot Skövde IK för match i Gislerinken. En mycke svår sådan. Skövde har nämligen inte känt på hur det är att förlora efter full tid ännu. Riktigt bra gjort med tanke på att första tredjedelen nu är avverkad.

Men kanske läge nu då! Ett av lagen som tagit poäng mot dem är vi. 4-3 efter förlängning vann de med hemma i Billingehov. Kör vi bara på och är obekväma värre så skall de nog inte vara så säkra. Att vårat lag är så när på komplett nu talar för lite mera tyngd. Så man kan hoppas på att de kanske kommer in till match med oknutna grillor och att vi får ett ledningsmål. Då är man en bit på vägen om man så säger.

Tändvätska så det räcker för GSK är väl annars Mikael Persson-Riis.

*

Hamnade i rinken idag och såg hela j20 matchen mot Motala. Hela 12-2 vann GSK med. Märks att vi trillat ner ett hack. Beskedliga grabbar vi mötte idag.

*

Nicki "Lionking" Pedersen.

Kommer han kröna säsongen ikväll? Måste erkänna att jag är redan nojjig för andraheatet i kvällens GP. En bra start skulle sitta fint. 9 poäng räcker om Crump kör fullt. Men det gör han inte. Så var poäng han missar drar vi av en på det dansken behöver köra in. Och att Crump får det hett kan ni lita på när det är mer stålar än vanligt att köra om ikväll.

Go Nicki Go!

Och slut upp i rinken i morgon nu. Det är GSK laget värda!

G! S! K!

Inga kommentarer: