04 oktober 2008

Fredagshockey i domen.

Lakers jublar efter 2-0 segern.

Kvällens utflykt gick till Växjö och det Allsvenska mötet mellan Växjö och Oskarshamn. Växjö höll undan och vann matchen med 2-0 inför ca. 2400 åskådare. Matchen trots lite derbykänsla tände inte riktigt till. Lite avvaktande spel utan riktiga närkamper. Men trots det en helt okay hockeymatch.

Det fina i kråksången var att det infann sig en hel före detta GSK koloni på isen. Åhsberg, Erik, Gurra, Rantatalo och nuvarande Magnusson i Lakers och i IKO Per "slapshot"

Rantatalo sågs inte på isen under matchen då han var bänkad och Magnusson fick bara åka till botbänken för att ta andras utvisningar. Övriga fick dock bra med istid. Gurra fick ta grovjobbet framför målet och var så när på att bli målskytt. Men roligast var att Erik spelade så mycke som han gjorde. Han hade även två kanonläge att spä på ledningen. Ett totalöppet mål och ett halvfriläge från kanten. Dock utan resultat.

Tog ett snack med han efteråt och han var nöjd med tiden i VLH hittills. Men som han sa. "gjorde ju inget om man fick spela något powerplay och boxplay"

Gurra i fancorner.

Efteråt stannade vi ett tag och snackade lite med de våra. Mycke trevliga grabbar! Och linslusen Gurra fastnade även i min kamera. Här i full färd med att ge supportrarna ett idolkort med signatur på. Och ja! Som Gurra sa. "klart ni skall ha ett med" och så blev det....he he!

Och efter all hockey och mingel var det bara att ta Forden för en färd hem genom nattens mörka vägar igen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att höra att Erik fick mycket istid. På onsdag är det ju ett höjdarmöte i Borås. Tror du den går på tv eller måsta man åka dit???