17 oktober 2008

Honom skulle vi haft.

Christopher Lindholm.....foto Huddinge hockey.

Blev Leksand - Huddinge på tv ikväll. Matchen slutade med en 6-5 vinst för Leksand efter straffar. Ett vilt kämpande Huddinge kom tillbaka i sista och fick till en förlängning och straffar. Trots Leksands lallande så blev spänningen underhållningen och Huddinges kämpaglöd förstås.

Men en koll på Huddinges Cristopher Lindholm fick det bli med. Grabben går in och sätter 2-2 givetvis. Riktigt fint med. Var även riktigt kreativ i powerplay. Varför skriver jag det här då? Jo grabben var ju klar för GSK i våras. Dock endast i två dagar för att sedan bara bryta upp kontraktet och spela i sin moderklubb i stället. Helt klart är att Lindholm hade varit en grym tillgång om han stannat. Så är det bara.

En tillgång för laget är väl Challe i Leksand. 10 omgångar spelade nu och han står på hela 26 poäng. Det innebär om snittet hålls stannar han på 117 poäng när vi summerar efter 45 omgångar. Räknar man så får man lite perspektiv på hur bra det gått hittills.

Eller vad sägs om Pierre-Edvoard "AIR FRANCE" Bellemares 15 mål redan. Han skulle sluta på hela 67 mål. Nu blev det inga vare sig ikväll eller mot Mariestad så det börjar nog lugna ner sig en smula nu.

J20 hockey i Gislerinken på förmiddagen i morgon. Är jag inte helt väck så är det Motala juniorerna möter redan klockan elva.

Får se om man hamnar där eller om vägarna bär en någon annanstans.

Inga kommentarer: