25 oktober 2008

......drömmer man.

En rubrikfortsättning från förra inlägget. Men efter förra omgången kunde man bara drömma.

12-2!!!

Nu har jag vaknat och insett att det blev som det blev. Och historiskt så hamnar vi alltid i detta läge med brakförluster hit och dit fram till jul. Okay.....det svider fasen i själen men bara att hacka i sig.

Skall man ligga på en högre jämn nivå hela serien så kostar det. Ta LIF.s 85-90 miljoner mot Huddinges jag tror 7 miljoner. De räcker bara till en strafförlust för Huddinge medans LIF radar upp tio segrar i rad. Likvärdigt är det ju i vår serie. Det blir sviter med en seger och fem spö. Bara att hoppas på att den där segerdagen. Den ni vet som kan komma när som hellst och det är hoppet och tjusningen i det hela.

Pantern på programmet i morgon. Ett Pantern som inte vet hur det känns att förlora efter full tid än. Det är elva matcher i rad nu. Otroligt bra. De känns inte störst, inte snabbast, inte flest stjärnor, gör inte flest mål, men släpper dock in minst mål och har klart minst publik hemma konstigt nog. De har ett spel och behärskar det till fullo. Så att få skåningarna ur balans kräver sin man.

0-2 spö för GSK i skåne i första mötet lagen emellan så det finns chans för revansch nu. Vi måste göra tre mål i morgon för att överhuvudtaget kunna ens tänka på att vinna.

En mangrann uppgift. Men vi på läktaren är på plats och hoppas GSK är på plats på isen nu bara.

FORZA G!-S!-K!

Inga kommentarer: