27 november 2009

GSK spelade bra men föll.

GSK kommer in på arenaisen ikväll och kör på bra från början. Själv satt jag och räknade tid och minuterna gick och det var vi som skapade flest chanser utan resultat. Men så efter tolv minuter så får de ett bökmål. Jaha... tänkte man. Men Bystedt och Wirll ville annat och helt rättvist sätter de dit pucken. Wirll spelar in till Bystedt.

I andra så ökar Khk på trycket och skapar en hel del. Kanske att de hade en inne men i den lite gryniga bilden ser man inte om det är så. Ett par i virket har de med. Men ju längre perioden lider kommer GSK tillbaka och reducerar chanserna. Men i ett 4 mot 4 spel i slutet får de in pucken via en dragare från blå. Tyvärr är det bara 20 sek kvar av perren så det kändes en aning tungt.

Tredje hinner knappast börja innan Wirll gör sitt första mål i GSK dressen och andra poängen för kvällen. Bystedt assisterar han. Perioden rullar på och Matti åker ut i en av de mycke få utvisningar vi drar på oss denna match. Tyvärr får de utdelning och ny luft att köra vidare. Konstigt nog sänks GSK laget inte utan skapar direkt nya chanser till kvittering. Men det vill sig inte utan Khk har flax när de drar in en dragare som tar på en medspelare som ställer Strömberg. Femman sen kommer i tom bur med ett par sekunder kvar. Nionde raka förlusten ett faktum. 5-2 till Khk slutar det.

Khk sket knäck ikväll. Vi hade dem på gaffeln igen. Vi skapade tillräckligt för att vinna. Ren slump att de vann anser jag. Harmonin var tillbaka igen. Wirll är en bra passningsspelare och lugnar på så sätt ner det hela. Fina skottlägen hade vi mest hela tiden.

Publiken lackade ur och skrek att de skulle vakna i andra. Värst var när ett spädbarn kom in i sändning mitt i andra perioden via någon mick och skrattade ut Khk mer eller mindre. Lite humor där. Sändningen var det ja. Den funkade fint ikväll. Buffrade ingenting men lite mer objektiva kunde dock kommentatorerna vara, och pålästa. Svein-Ove Näslund. Hallå! Wirll var Ahlqvist mest hela tiden. En rightare och en left you know.

2788 såg på. Rena rama ES inledning och inramning innan match. Då tänker man ju sig att hemmalaget skall komma ut och trycka på och köra över allt och alla. Lite pinsamt då efter första tek att de var små som skalbaggar Khk spelarna. De var rädda för denna matchen. GSK kommer in och bryter uppspel och skapar hit och dit och det kunde stått dem dyrt i denna match.