15 november 2009

Lejonen.

Wild Kings från Kristianstad skall GSK möta idag. Det brukar alltid kännas kul att möta Kristianstad. Beror nog på alla mötena lagen emellan genom åren och inte minst när Kik var det dominerande laget alla ville slå. Nu är de mera som landet lagom. De placerar sig i mitten av tabellen tio poäng före oss. De gör inte mest mål och släpper heller inte in flest.

Det är en viktig match för dem idag. De ser givetvis inte GSK som Tingsryd så de har förhoppningar om tre poäng. Sen jagar de poängen febrilt just nu för att haka på topp fem om alletteplatserna.

Fortfarande så är det Jens Svensson som regerar i Kik poängmässigt men ett koppel spelare jagar han och har samtliga gjort fler poäng än våra toppar.

GSK fick lite beröm i Smålandsposten av Tingsryd att det var vi som stått upp bäst denna säsong i Dackegloben. Det gjorde mig glad.

Pyry Salmela sjappar. Hade ungefär samma poängsnitt som Pettersson per match så en vass spelare vi blir av med. Men går det tungt för laget och han hamnar på bänken en match så var det vad det tålde tydligen. Men finns inte viljan så är det lika bar att de lämnar. Nu är det kalkerpapper på föregående säsonger igen. Två, tre lämnar och en kommer in. Vi får hoppas att minst en kommer in i alla fall. Jag har betalat - har ni? Men att det skall vara så svårt att få lite lugn och harmoni. Tänk om klubben jobbat för att öka intäkterna en liten smula så man kunde få lite stabilitet i en femma i alla fall. Då hade vi varit landet lagom med och alla nöjda och glada.

Synes i rinken om ett par timmar.

Go GSK Go!!

*

Lejonen speedways trupp just nu. Nicki, Adams, Ruud, Swidde, Watt, Max, Holder, Batchelor, Doyle, Dennis, Berntzon, Bridger.

Bara Göthberg som fattas än så länge från finallaget. Snacka om stabilitet. Nya är Berntzon, Batchelor och Doyle.

Är det bara jag som känner att det blir svårt för de andra lagen att hämta bucklan på våran hylla om styft ett år.

Inga kommentarer: