02 november 2008

Tolfte nederlaget men.....

Tycker att vi spelar bra i första perioden idag. Vi skapar en del och är riktigt kreativa. Tar ledningen med 1-0 redan efter 2-3 minuter. Ett slagskott från blå av Rantatalo. Spelet böljar på ordentligt och i och med det kanske kvaliteten mellan lagen gör sig gällande. Olofström får till ett par rejäla förflyttningar av Spångberg och sätter tre mål i perioden. Trean kommer med bara ett par sekunder kvar. Lite onödigt men nu vart det så. Vi skapade chanser för att göra minst ett mål till. Tycker vi var lika bra som dem. Siffrorna rann iväg en smula bara.

Andra sedan glider matchen över att kännas som en träningsmatch. Oik behöver ju inte förta sig när man är i ledning.

Tredje är likadan men man står där och hoppas. Det blir lite chanser till reducering men skärpan finns inte på plats. Det är ju bara två mål upp. Tiden rinner iväg tills Nermo tar time out. Strax efter det dumpar vi in en puck som givetvis skall ta klockrent i ribban. Hade den nu bara suttit hade vi haft två minuter på oss att kvittera. Oik hade hamnat i knät på deras måils så chansen hade varit stor. Men nu blev det inte så och Oik spelade lugnt av matchen till deras fördel med 3-1.

Skillnaden lagen emellan var deras over there spelare som höll sitt snitt med två poäng var. Så är det. Vi hade liknande läge att från snäv vinkel skjuta in pucken. De satte sina. Inte vi.

Kul att Rantatalo vill komma och spela med GSK. Enligt en klubbkompis helt på egen vilja. Ingen glamour direkt att äntra jumboisen men grabben vill spela. Och det får han mer än gärna göra i GSK. Hos Lakejerna har det mest blivit bänken som sjundeback.

Matti var bra idag. Salinas med. Poäng igen dessutom av Salinas.

Jäkligt tomt på läktarna. Inte bra! Blir lite Göteborg över matchstämningen.

Tio dagars uppehåll nu. Träna väl och slicka såren en smula. Kanske det som behövs. Med bra många träningsmatcher och en radda förluster i inledningen har det gått i ett. Men historiskt sett efter uppehåll har vi inte rosat marknaden. Får hoppas på ett undantag nu.