22 november 2008

Finhockey i Lakerdome.

Seriefinal och bilden man ville ha.

Blev fredagshockey på plats under gårdagen med. Växjö gick resan till. Mitt Leksands IF besökte Lakerdome för tuppfäktning om serieledningen. Och det gick min väg denna gång. Matchen slutade med en 5-2 seger för Leksand inför en utsåld dome.

Blir ingen megaanalys av matchen men Lakers började bäst i första tack vare ett par powerplay. I andra tog matchen fart ordentligt med mål och närkamper och fight. Tredje skall VLH komma tillbaka och gör det med men LIF rycker på slutet. 2-5 ett faktum och seger igen!!!!

Föll sig så väl att jag blev hämtad med buss en si så där 400 m hemifrån och blev avsläppt ca 100 m hemifrån så att klaga vore för jäkligt denna gång. Men skriver det nu. Helt klart säsongens näst bästa resa det här. Bra folk i bussällskapet. Dock en Bif.are av de tolv. Men shit happens.....

Men så gött att bara få slappna av och slippa köra och njuta av riktigt rolig hockey med bra stämning. Och hela tillställningen kryddat med vinst, bibehållen serieledning och rödhöksspö dessutom.

En hjälte! Leif Boork gjorde det som alla vill göra.

Vet ni vad? Igår fick bloggarn sin pratstund med legenden. Lugnt och stilla mellan fyra ögon. Han hade inte alls bråttom så efter lite snack hit och dit och om vi skall hålla GSK fokuset här på bloggen så fick jag frågan hur det står till med hockeyn i Gislaved. Vad hade ni svarat Boorken på den frågan just nu?

Lättaste svaret är att det går lite tungt just nu så det fick bli ett uttömmande svar i den stilen. Men att GSK är med på hockeykartan står utom all tvivel och att hemmaprofilerna satt sina spår likaså.

GSK-kollen kollade annars in att Gurra och Pelicanen fick rikligt med speltid ihop med Sebastian Magnusson. Störiga jäklar! He he! Ranta var fastväxt på bänken och Åhsberg på skadelistan. Den för förra säsongen påtänkta Erik Lindhagen är bra som bara den.

GSK-kollen var lite för enögd åt andra hållet denna gång bara.

*

Alexander Ageflod. By by... Inte bra alltså! Men vi har skrikit förr om hur Tobbe hade det i Hammers (ööhh finns dom?) i slutet av sin tid där. Nu var det samma läge för Age här. Tråkigt värre.

GSK är riktigt illa ute nu. Nästan lika illa som förra div 1 sejouren må jag säga.

*

Tingsryd imorgon. Kriterierna för matchen är som vi vanligtvis sätter upp för oss själva vid underdogmatcher.

1. Klara sig från tvåsiffrigt.
2. Skjuta minst 15 skott i matchen.
3. Rädda namnet och göra minst ett mål.

--== Go GSK Go ==--

Inga kommentarer: