09 november 2008

Ingen hockey......ja då tänker man på hockey.

Hamnade vid datorn lite idag med. Efter lite firande av fadern så regnade man inne. Då är ju dator och tven inte långt borta.

Fint med livehockey på söndagarna för då kommer man bort från burkarna.

Men som skrivet så kan man ju tänka på GSK i alla fall. Och att Nicklas Ericsson lämnat skeppet har väl ingen missat nu. Men jag tänker på att reaktionerna på "diskussionen" uteblivit helt känns lite konstigt. Här lämnar en av våra bästa backar och det blir inget väsen alls. Ericsson gjorde 3+3 på 14 matcher och placerar sig på femte plats i interna poängligan. Tycker det är rätt så okej faktiskt. Trots -12. Vi är ju ett bottenlag. I topp fyra lagen är det bara tre backar som utmärker sig mer än Nicklas. Klart de har ju forwards som producrar värre. I bottenlagen är profilen på poäng, placering och plus minus helt jämförbar med varandra. Bara Khk som har en back i topp två i interna om man nu skall räkna de som bottenlag.

Men visst han har nog haft lite betalt och den där ledaren och härföraren som Skogen besitter visade ju han inte. Och att det inte skrivits något vidare är väl bara det att alla väntar krampaktigt på vad det är som kommer i stället. Knogarna är krampaktigt vita på mig när man sitter här och skriver. Eller som en anonym i kommentarspåret nämnde häromsistens........."Tangentbordsmisshandel"....... Jo visst, det är det kanske....oj.....he he!

Truppen kan alltså bli tunn till onsdagen.

En rejäl back tack! Och hade vi ingen ledare där. Har vi det i forwardsleden? En meriterad center hade smakat med. Roger och Bobby kom vid denna tiden i fjol och det stabiliserade det hela då. Hela truppen vaknade till. Felet denna gång kan ju vara att våran #8 och #9 var att räkna med och sen gick turerna hit och dit och sedan var varken #9 eller #8 med. Inte lätt för sportchef och värvarsektionen att ersätta dem så sent när marknaden är tillfälligt mätt. Och skall man ersätta hjärta med spelare "utan" så kostar det om det skall ta ut varann.

Men, men. Det kommer nog något nu med. Det har det gjort genom åren och till sist står vi där och viftar med ett nytt div 1 kontrakt igen.

7 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Håller med dig att det är märkligt att det inte blir någon debatt om Nicklas. Det borde finnas fler än du, Tommy och jag som är skrivkunniga i Gislaved. Eller är det så illa att ingen bryr sig?

Jag tycker det är ett konstigt beslut att bryta med Nicklas. Men man har helt klart inte samma syn på hockey som jag i GSK-ledningen. Det är helt klart att de får fatta sina beslut och stå för dem, det stöttar jag helt och hållet. Men i detta fallet så delar jag inte deras syn. Nu måste det in en ersättare av riktigt god klass, annars är det en dundertavla av stora mått som har begåtts.

Anonym sa...

tven?

Anonym sa...

Om vi gräver lite i detta då? Var har Nicklas bott i Gislaved? Har GSK fixat arbete åt honom? Var?

Altec

Anders Friborg sa...

Nicklas bor på Odengatan och jobbar på Primani AB.

# 72 Mårten sa...

.....oj!.....Och enligt VN i Matchdaxrutan så har han valt att sluta med hockeyn och flytta hem till Umeå.

Anonym sa...

jahopp....att han slutar får man väl acceptera då. Han kanske ska ta över efter Fagervall i Löven?

Där har GSK ett riktigt tränarämne förresten, han är ju ledig!!!!!!!!

niva

# 72 Mårten sa...

Ja du niva....oj!...igen!...rena rama misshandeln!...såg det. Åttonde plats och bara två poäng upp till playoff plats i nuläget.

Hårda bud i Allsvenskan.