30 september 2007

Moral grabbar!!!!

Hemma igen från Kristianstad. Tar och skriver lite redan nu för sova kan man ju fetglömma just nu. Hemresan gick fint men en del hemresor är tyngre än andra. Denna afton goda läsare kan jag inte klaga på GSK trots 3-1 i baken.

Första perren tar vi inga risker och spelar på säkerhet de första 10. Det går bra och vi klarar en del utvisningar och får själva mer powerplay än dem. Och de är det inget fel på. Chanser skapas. Men! Då kommer första skitmålet för kvällen. Kik vinner puck i egen zon och hittar en från utvisningsbåset kommande spelare som inte gör något misstag helt fri.

Deras tvåa sedan kommer i ett pp i andra perioden. Deras enda rediga mål. En dump från blå som Wålle inte ser ett skit på. Sedan trean kommer när Hoffa dundrar in i sargen vid offensiv blå. Som jag ser det så får han typ ett felskär och trillar med en skåning som manglar han i lågt läge. Axeln ser ut att få en smäll och han har full ståhej att ta sig tillbaka till båset. Han skulle legat kvar. För KIK får ett tre mot ett läge och sätter det i denna stund. Men klart. Ärlighet varar längst eller?

Tilläggas skall att hela andra så kör GSK ut av bara helvete kort sagt för att komma in i matchen. Ingen och läs igen. Ingen faller ur ramen. Det kämpas. Powerplayen är kanon och KIK kommer inte ur egen zon. Men vi får inte in pucken bara. Sån jävla tur målisen har kan man inte ha. Idag skyller jag ej på oskicklighet. Vi dumpar, smyger in puckar via instick, skjuter högt, lågt, hårt, löst, köksvägen, lite utanför, två i magen, puckar längs mållinjen som turf.tt.n steppar för att inte stöta in.

Tredje så spelar KIK bara på resultatet och GSK får föra och försöka komma igenom muren hela tiden bara. Slutligen kan man bara säga MORAL GSK!!!! Stolt som bara den över hur vi genomför matchen. Lider med grabbarna. Tillbe all voodo som finns nu. Kapa klubborna. Gå en runda. Gör vad ni vill för puckfan måste bara in nu.

Wålle kändes mycke säkrare i buren. Inte en enda retur. Lugn och trygg. Matti är kanon och tacklar, spelar i pp vänd mot målisen i boxen. Lite konstigt men sant. Måste vara som en finne i röven att ha han där på det sättet!?! Han var skitbra idag. Bystedts poäng svit fortsatte. Johan gör målet. Wass är betydligt mer aktiv och vass. Jimmy är kung bara!
Omgjord hall för 52 mille? Jo jo det märktes knappast. Jimmy sköt ett skott på värmningen, sedan plexiproblem igen. (vänster bilden) sedan efter en stund till så faller bara hallen i bitar. Detta gjorde förstås att det blev matchstart först 16.10 och sedan en massa fördröjning i omgångar.

Kan ju bara säga att det är tur man sitter här nu för att vi var nära att ta kol på en älgpolare på vägen hem vid Oskarstöm. Uppskattar det till två meter från bilen. En förvirrad älg mellan viltstängslen. Såg bara att lysena försvann på den mötande bilen. Bromsa satan, och upp dyker en älg som passerat bilen när ljuskäglan kommer tillbaka på vägen. Tur värre där!!

Inga kommentarer: