09 september 2007

VF j20 vann.

Frölunda j20 blev till sist cupmästare. Om än att det satt långt inne. Efter en inte allt för smart femminutare från utvisningsbåset av en junior Göteborgare kunde GSK gå ifatt till 4-4 som matchen även slutade. Straffar fick tas till för att avgöra och där visade det sig att de tekniskt skickliga grabbarna i Frölunda var vassare än vi. 6-5 blev det till sist.

Matchen idag var en trött historia. Båda lagen såg rejält slitna ut. Särskilt vi med ett backunderskott som inte blev bättre av att Matti klev av med. Chanser skapade vi men att inte sätta dit dem var kanske aningen oskickligt.

Såg även sista preioden av Mörrum-UIK. Mörrum vann den matchen med 4-3 och slutade trea. Ulricehamn som började med 11-0, 3-0, 3-1 fick idag 3-4 med bud på 4-4 för de hade ett pp mot slutet utan att kunna komma ifatt. Men det tog nio perioder att hitta målet. Inte bra. Mycke att jobba på där.

Annars är man lite lagom genomfrusen nu efter en hel helg i ishallen. Men en lite småtrevlig cup blev det med två riktiga höjdpunkter. Mörrum på fredagen och Frölunda igår. Det tar jag med mig på mina näthinnor. Och sedan att GSK vägrar förlora på försäsongen om än nu under full tid värmer ju alltid lite.

Inga kommentarer: