22 september 2007

Tallhult del 2.

Torsdag 20/9. Tallhultsresan blev av för att se Lejonens resa upp till eliten. Efter lite jobb så bar det av vid middagstid till Råda för att checka in i den lilla stugan vi hyrt för att kvarta i efter matchen. Stället hade ett inte för dåligt läge intill Rådasjön. Det bästa för oss var att det låg endast en mil från Hagfors.


Matchen blev av efter en resa i 3o mil spöregn. Man var ju lite skeptisk till om det skulle bli av men en si så där fem mil från Råda började det ljusna. Skämten haglade om att det såg lite för torrt ut i skogarna. Träd var ju döda?
Skrev om ett "benbrott". En styrelsemedlem i Lejonen antydde i början av säsongen att det var det enda som kunde stoppa ett elit avancemang. Ruud fick ta priset. Han bröt handleden i tionde heatet. Skulle det hindra laget? Inte ikväll. Möller körde hur bra som helst. Holder, Jele och Supermario gjorde vad de skulle. 54-41 slutade det i Lejonfavör. Och guldläge inför fredagen. Lejonklacken tog ut segern rejält. Banderollen fick rubriker i både VF och NWT.

Segerlaget från vänster. Lindroth, Göhtberg, Möller, Bergqvist, Jeleniewski, Holder,Johansson och Wegerzyk. Ruud saknas. Han hade nog ont.

Väl hemma i stugan igen var det gött med lite "nattamad" att fira segern med.

Inga kommentarer: