22 september 2007

Fredag 21/9.

Fredag och hemresa. Kändes lite konstigt att susa iväg till ny tävling eller andra perioden om man så säger. Nu skulle det visa sig att det skulle bli tvärt om denna gång. Sol och uppehåll nästa hela resan hem och regn lagom till match.Lyse över ovalen. Regnet strilade ner och tänk om det skulle bli inställt när så mycke jobb lagts ner på lyset. lördag 15.00 var reservdag. Nu behövdes inte det.
Elitserielaget numera. Samma som i Hagfors bara det att Ruud var ersatt av Staszewski.

Lejonväder har vi gnällt på hela sommaren. Nu visade det sig att det skulle rädda Lejonen denna gång. Matchen fick brytas efter 12 heat. Ställning då 31-41. Måste säga att det kändes inte som någon AAHHHAA!!! upplevelse direkt. Valsarna var riktigt på g när det vräkte ner regn. Hade matchen fortsatt så hade benbrottet avgjort. Nu räddade regnet Lejonen.

Kul stämning var det på vallen i alla fall. Ingen gnällde över något regn. Lite i början kanske men när heaten rullade på och det närmade sig nio stycken så hoppades alla på ösregn. Man märkte inte av regnet förrens man först satt i bilen och kände att det runnit längs armarna och ryggen. Som sagt Lejonväder är inte alltid till ondo.

GRATTIS TILL ELITEN LEJONEN!!!

Inga kommentarer: