20 november 2008

Inte bra GSK.

IGÅR....Uif-GSK 3-0. Jo det är sant!

Kan avslöja en hemlis från gårdagen. Eller vill ni veta? Okej då. Det går att passa i spelet hockey. Sluta driva pucken i evigheter.

En till? Okej då. Kommer man på att passa en kompis så passa inte där han är utan dit han ska. Blir liksom bättre tempo då.

En till? Okej då. Träffa mål! Det blir inga mål om man inte träffar mål med skottet.

En liten till? Okej. I utvisningsbåset vinner man inga matcher.

Uppvärmningar ses med stor fördel från rinkside. En spaning var att GSK-spelarna hade förbluffande svårt att även på uppvärmningen sätta dit puckarna.

Det var ett lass GSK.are i Lassarinken. Där vi stod så var vi fem och i andra ändan av läktaren spanades fem andra välkända nunor in. Totalt var det ca. 270 st åskådare placerade i ena halvan av hallen.

Två spelare får godkänt. Spångberg och Kölle. Kölle får näst intill en hjärnklocka i första bytet men reser sig. Blir tacklad värre senare i matchen och reser sig. Kölle står när de andra faller. Slitet vetter inga gränser men det blir inget betalt bara. Spångberg får ta på sig tvåan. Men gör de andra misstag hela tiden så måste han få göra ett.

Två spelare borde inte få spela en minut mot Tingsryd. Avd. ville hellre sitta i utvisningsbåset än spela. Hjälper ju inte laget direkt. Inga bra utvisningar.

203 cm och 113 kg. Bra med så stora backar. Vägen blir attan så lång förbi. Tacklas kan en del sådana med.

Självförtroendet i GSK-laget är inte på topp alltså. Och den där spelglädjen är långt borta. Tyvärr. Och man själv grunnar ihjäl sig snart. Inte bra!

Vi räddar inte ens namnet och sätter dit en endaste puck mot Ulricehamn. Och lägger man därtill sista Hhc så har vi 8-1 i baken mot motstånd vi bör slå. Hemresan var den särklass jobbigaste hittills. Enda possitiva med den var att man var i säng i normal tid.

Huahuaaa........

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kom igen GSK!
hoppas verkeligen ni kommer igång ign för just nu så luktar det ju tyvärr div 2 lång väg, tro nämligen ni just nu skulle få mycket svårt för ett lag som NIK eftersom det är i emdgång o ni i motgång. hoppas o tror även att ni kommer tillbaka och visar er starka efter jul och går för bi UIF i tabellen, HHC lär kursa eller tacka nej till div 1 så det blir bara en plats för negativt kval. jag tror UIF får den ni snäppet ovanför strecket.
Hälsningar
Hockeylover

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/allsvenskan/article3830378.ab?service=galleryFlash

Bildbeviset på att du är otrogen!? haha. Var det en bra match? Bra stämning?