15 februari 2009

TACK för denna GSK......den satt fint!!

GSK gör det igen. Sätter käppar i hjulen för Olofström. Var väl en säsong här för leden som vi snuvade dem på allettan. Nu är det upp till dom själva om de vill till playoff. De och Khk har stora chanser att spela bort sig själva på onsdag och i denna formen GSK är i nu stoppar inte Uif oss.
TACK GSK! Seger igen! En härlig syn trots urkasst foto!

Det var en riktigt rolig hockeymatch det här. Kamp av guds nåder. Och roligt som bare den. Svaret hur Oik reagerat på de senaset dagarna är att den föreningen och laget inte är i balans. Ett klagande var och varannan minut. Domare Gejervall var väl inte direkt på våran sida heller så ni vet. Men vi lider med er Oik. Sju poäng upp från start är nu bara en. Och värre kan det bli på onsdag.

I första perioden är spelet inget att yvas över. Hafs hit och dit och 0-1 är rättvist. I andra sedan tycker våran Kanadensare in kvitteringen i ett powerplay. Momentumet är nu vårat igen när vi är djupt i deras zon ett tag. Tre minuter senare tar GSK ledningen. Bystedt gör det målet. Bara tjugoåtta sekunder senare slår gång gången igen. Kovalonok tekar in trean. Oik kommer givetvis tillbaka en aning i perioden och i och med att vi skall åka och lägga snygga droppassningar som inte lyckas kan de få ett friläge som Skoogen sätter hur fint som helst. 3-2 inför sista som blir en lång pina för hjärtat. Men vi håller undan och först när Launonen beordrats ut i båset kan Tobbe sätta dit fyran och segern är våran och rättvis.

Gratis, grattis Tobbe! 4-2 ett faktum. Launonen hade nog behövts i buren.

Ja vad mer skall man skriva. Så jäkla nöjd nu kan jag fortsätta med men publiken som sökt sig till Gislerinken denna dag ångrar sig nog inte alltså. 527 st. Det var roligt med lite knö igen på ståplats och när GSK spelar som idag vaknar även de mest tystlåtna till och hejar och klappar. Upplevde det som att det var rätt bra drag idag.

Kan inte undanhålla er hur fint det kan vara en dag som denna. Skall GSK-grabbarna kämpa så måste jag det med. GSK-rundan förlängdes en aning idag i och med vädret. 10655 raska steg blev det till slut idag på förmiddagen.


Härligt vinterväder.

Bara att njuta nu av vad GSK ställt till med och längta så det knakar till onsdag. Go GSK Go!

TACK SKALL NI HA DET GJORDE NI BRA........

......Gislaveds Stolta Krigare!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gislaved stolta krigare. Är inte det WHC? Det är ju bara Gislavedskrigare där ju. GSK är ju en främlingslegion?

Nr 99

# 72 Mårten sa...

Lyck till med erat krigande. Min klubb krigar mot Allsvenskan!