14 februari 2009

Slut upp i Gislerinken gott folk.

Olofström är det på agendan en sista gång för säsongen. Sist lagen möttes nere i Stålhallen slutade den matchen med ett nederlag modell större (11-1) för GSK-laget. Det och ett stundande play off uppåt i seriesystemet får vara tändvätskan att ge gärnet på söndagen.

GSK ställer upp med i stort sett samma lag som sist får man förmoda. Snackade lite med Nermo innan idag och allt verkade på topp. Men får erkänna att jag glömde att fråga om och i så fall vilka Växjökillar som dyker upp.

Sen blir det spännande värre att se hur Oik har påverkats av Mcleod affären. Orkar de fullfölja säsongen? Hur som haver. Bara de inte får ett par puckars ledning. Då blir det jobbigt. Håller vi däremot jämt med dem tar vi dem. På deras hemmaplan när de får yngla i anfall är de bra men kommer vi upp i banan är de inte bättre än något annat lag.

Blev en kaffe i rinken idag. J 20 grabbarna spelade 4-4 mot HF Linköping. En småtrevlig match där GSK kom tillbaka från ett 2-4 underläge och satte sista med ett par sekunder kvar när Robban i målet var bänkad.

Passa på nu GSK vänner. Slut upp och heja fram laget på plats. I denna vårserie finns INGET att klaga på. GSK har gjort precis allt vad man kan begära. Och kul som katten har det varit.

Synes i rinken vänner!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjena Mårten! Kom gärna till min blogg och hälsa på. (http://mrtl.blogg.se)...Ni får bära favoritkapet imorgon. Må bästa lag vinna!