30 november 2008

Inga poäng.....igen.

GSK - Kik 2-5. Inte mycke att orda om. GSK målen gjordes av Hoffa och Åkesson.

Matchen börjar med att Kik drar på sig lite utvisningar och vi kommer inte riktigt till någon gång tycker jag. Hoffa bränner ett riktigt bra läge dock. Mitt i böljandet fram och tillbaka så blir en motståndare för fri framför Spångberg. 0-1. Perioden rullar på och efter en lite missad framstöt lyckas Kik vända spelet snabbt och det är 0-2 i paus. Domare Ohlsson skulle tagit någon Kik utvisning till här men han hade bestämt sig att en GSK.are skulle ut vid nästa tillfälle.

Andra börjar vi rätt bra och Hoffa får jag vet inte hur många lägen men till slut så sitter en reducering bakom Kik målisen. Efter det blir det jobbigt. En massa utvisningar faller på vår lott. Ett långt tre mot fem boxplay klaras av. Och det riktigt bra. Kik.arna faller som käglor hit och dit och försöker passa till oss på läktaren under boxplayet. Stärkta av det jobbar vi på framåt riktigt bra men då kommer det bara. Kik.s 1-3 med styft en minut kvar av perren. Tungt värre.

I tredje fortsätter vi att tugga på framåt mest hela tiden och vi har lite powerplay utan att sätta dit den. Men Åkesson tänker till och vallar ett skott från blå i kortsargen som tar i bakhasorna på trafiken framför mål. Om inte det var målisens. Men mål blev det och för den inbitne GSK.aren så kan man nästan säga att det var på Jukkolavis. Men kontakten vi fick blev kortvarig då Kik kontrar ut oss igen till 2-4 och 2-5 kommer i tom bur.

Kristianstads Jens Svensson gör 3+1. Rätt okej!

Hoffa har många riktigt bra lägen och trycker dit ett av dem. Men borde gjort fler mål. Jobbade dock stenhårt. Hela linan med han och Bystedt och Kölle var riktigt bra. Men pucken skall in med tack!

Vi var minst lika bra som Kik ikväll igen. Men deras effektivitet var vassare bara.

Hellman. Han gör inte GSK.s andra mål ikväll igen. Han passade till det. Poäng i alla fall.

Ulricehamn tar två poäng i Karlskrona. Bra gjort. Nu måste vi slå dem på onsdag med sex måls marginal för att passera dem i tabellen.

Men vi är mycke närmare de andra lagen spelmässigt nu så tappa inte hoppet gott folk. Tänk på att Kristianstad tillhör "storklubbarna" i vår serie. De ska vinna en sådan här match som idag. Men hade Hoffa satt sitt förstaläge hade de skitit knäck skåningarna.

Ladda nu om GSK till onsdagen. Då jäklar!

......:::::: GO GSK GO ::::::......

Inga kommentarer: