25 november 2007

Hemma från rinken igen

Hemma igen då för att skriva av sig lite. Spö av stålriddarna från Olofström. Mikael Johansson var inte med så vi sparade nog in ett mål i baken där men det räckte inte till ändå ikväll. 4-2 vinner de med. Vi tappar Matti under resans gång. (Skott på sig, ont värre!) Rasse stod vid sidan om. Tobbe sedan tidigare, och att vi sedan lånat ut Heiel en tid gjorde ju att det blev lite tunnare idag.

Jag måste gnälla lite nu. Niemi kör Sandahl idag. Wålle kom in efter 1-4. Om Sandahl gick ut själv vågar jag inte säga men mer spel blev det inte. Fyran kastade vi in själva. Deras tredje satt vid första stolpen i en lucka bara OIK arn såg. Det målet måste målisen ta med. Vinkeln fanns inte. Ettan och tvåan är från så nära håll att det inte skall gå in dem heller. Målvaktsspelet lämnar bra mycket mer att önska. Idag tycker jag inte att vi lämnade keepern i sticket med för stora tavlor trots allt. Läge för målisen att rädda poäng åt laget då.

Olofström var inte märkvärdiga annars. Tempot i matchen upplevde jag stundtals som skitlågt, chanser fanns det knappast heller under långa stunder. Konstig match.

GSK gjorde som vanligt. Selin drog en ramträff vid 0-0 och lite efter så är det 0-2 på tavlan. Vi ger dock ej upp när OIK drar på sig en jäkla massa utvisningar och kan göra 1-2 innan paus. Sedan i andra så är det vi som skall få tillbaka för alla pp och får spela halva perren i boxplay. Vi gör det jommlans bra och 3-1 kommer som en käftsmäll från kanten. Kunde ju lika gärna varit 2-2. Bara minuten efter missar Bystedt en straff. Så jämt var det. Moralen i GSK var det inget fel på. Matti och Lidas täckte skott som tog illa men pucken gick Olofströms väg. Bara att tugga i sig och komma igen mot Helsingborg på onsdag.

Psykbryt ett tag nu för någon sådan här match tycker jag att vi måste kunna kriga till oss hemma.

Over and out!

Inga kommentarer: