10 januari 2008

Härligt GSK!!

Var ju lite förkyld med konstig hals och allmänt snurrig. Man tänker så mycke att ja skall inte heja och snacka för mycke. Det går inte! Vet ni vad? Tror katten att det rensade ur skiten att heja en stund. Mycke klarare nu idag alltså. Att det blev seger har ju inte gjort saken sämre, inte heller att jag däckade direkt jag kom hem.

5-1 mot Kristianstad. En fin skalp. Och villket spel! Tänker inte relatera händelseförloppet mer här utan in har väl redan läst vad som hänt förmodar jag.

En sak som glädjer mig som fasen är att alla hängde med på att skandera GSK precis efter att hesa Fredrik ljudit efter andra perren. Drog igång det efter första redan men fick bara med de mina runt omkring mig. Men det hördes även då. Måste känts fint för grabbarna att höra det när de åkte av sig lite innan vilan. Ett kvitto på att man bjudit på vad folk vill se. Och självförtroendet kan ju inte blivit sämre direkt. Att de var värda det står utom allt tvivel efter det liret som bjöds på.

I pauserna sedan när minglet inte vet några gränser så var det bara mungipor upp denna kväll. Inte ofta denna säsong som det varit det. Alla sa bara "säsongens bästa", "vad händer", "hur kunde Bobby missa", "villka chanser", "dom har ju ingenting", "ett par mål till vore inte orättvist", "så här skulle det vara varje gång". Man kan sammanfatta minglet med att om det spelas så här varje gång så finns förutsättningar att det kommer mer publik framöver i alla fall.

"Var obekväma. Kötta in ett par rejäla tacklingar direkt. Våga kör på som vi gjorde i förra matchen. Då vete katten om moralen finns i KIK grabbarna." Skrev själv dessa rader i förra inlägget inför matchen. Läste GSK grabbarna det? Man kan ju undra för det är ju sällan man har rätt. En sak blev definitivt rätt i alla fall. KIK.s moral. Den var inte bra igår. Den fanns över huvud taget inte alls. Urkass av ett "topplag". Vi lider med er!

Kölle är rätt jobbig, Bystedt leker ibland, Jimmy är rätt offensiv, Selin kan och får inte näta, Bobby är puckkåt, Holeczy mä!, Matti är brutal, Erik finns bara där. Men va fan! Det är rätt kul att titta på.

Eller vad säger ni!

Inga kommentarer: