06 januari 2008

Söndag förmiddag.

Ja nu har det blvit det och snart så bär det iväg. Får nog åka lite tidigare mot Helsingborg med tanke på väglaget. Inte kul igår att se det vräka ner snö med varning för mer. Men ju fler metrar ner mot skåne vi kommer så brukar vägarna bli barare och barare.

Mina förväntningar idag på GSK är väl det att man hoppas att vi har en bredare trupp än vanligt så här i början på nya serien. Och det enda med säkerhet jag kan säga är att vi kommer spela i vita tröjor idag. Med andra ord så är det som det är. Den som lever får se hur det går helt enkelt.

Småkronorna igår var ju lite nervöst minst sagt. Blir väl likadant idag att stå vid sidan av för att se GSK. Men igår va! Grabbarna hämtar upp underläget igen i tredje och får stå för showen i förlängningen. Sen kommer de där turnissarna och sätter sitt tredje nästan likadana mål för kvällen. Skitmål. Inte ens målchanser ju. Nä Kanadas coach sa efter senaste Sverigemötet att all tur rann oss i fatet men nu fick de jommlans tillbaka det med råge. All heder åt småkronorna för den underhållning det bjudits på under turneringen.

Inga kommentarer: