13 januari 2008

Repris tack.

Söndag och hockey igen. Mörrum står för motståndet i Gislerinken idag. Känns som vi skall passa oss lite idag. Man vet aldrig var man har laxarna från Mörrum. De började serien med en förlust i Kungälv och följde upp det med spö hemma mot HHC. Båda uddamålsförluster. Överraskande för mig var att de tog stryk hemma. Så de lär gå för fullt och lite till idag.

Ottinger, Andersson och Westerlund har det handlat om tidigare och målisen Heintz som för det mesta kletat igen målet mot GSK. Backparet Höök och Berglind producerade bra med poäng i grundserien. Heintz har inte varit med i de första matcherna så en fördel kanske vi har där då.

GSK.s fantastiska match har man ju levt på rejält. Repris tack! Men det kommer inte att se likadant ut idag. Allt kan inte stämma igen. Men jobbar alla som sist kommer mycke att vara vunnet. GSK i Mörrums ögon är att vi är ett tungt lag att möta. Så får vi en matchbild som sist när vi får köra på av tusan djupt i zon så vete katten om laxarna kan komma upp till ytan. Men där skall de ju inte vara heller.

Gislerinken nästa!

VI HÖRES!!!

Inga kommentarer: