27 september 2009

GSK föll i hemmapremiären.

Det var skönt att vara tillbaka i Gislerinken igen och framförallt lite hockey på plats. 16 dagar sedan om man skall vara exakt. Karlskrona var på besök och ofint nog tog de med sig alla poäng hem. Matchen slutade 2-5 inför 477 pers.

GSK målen gjordes av Magnusson och Högberg.

GSK börjar bra och har lägen att ta ledningen. Bystedt har en ramträff och Salle öppet mål att peta in en puck men det vill sig inte. Istället bjuder vi till så de kan göra det så viktiga första målet. Vi fortsätter pressen men åter igen bjuds det till. 0-2 ett faktum och det känns inte rättvist men målen räknas som bekant.

I andra bjuds det till ändå mera och trean och fyran kommer snabbt. Ett av dem på en straff. Sen på deras enda pp i denna period gör de sitt första "riktiga" mål hur fint som helst på ett direktskott. Bara att börja om matchen här och GSK jobbar på bra ändå och så småningom sprätter Magnusson upp pucken i Franssons nättak. Kort efter så gör även Högberg mål och matchen är igång igen.

Men i tredje så händer det inte mycke. GSK försöker och försöker men kommer inte nära. Khk spelar av matchen fint.

Fahlqvist i Khk gör hattrick och passsar även fram till ett. Brasar, tre assist. Topparna levererade i Khk.

Pettersson hamnade i protokollet denna gång men Bystedt står kvar på noll poäng efter tre spelade matcher. Tyckte ändå idag i början att allt hamnade rätt för han men det där sista kan vara segt.

Det sista avgörande som sagt. Powerplayet tycker jag var rätt okej ikväll spelmässigt men pucken skall ju helst dit med.

Sen när vi har tryck i anfallszon och pressar ner motståndarn så ränner alla forwards efter pucken. Finns inga som driver mot mål eller blir spelbara överhuvudtaget. Ser lite virrigt ut minst sagt och inte direkt samspelt.

Bara att träna på GSK och slipa till spelet en smula. Minimera misstagen i matcherna framöver bör stå högt upp på listan framöver.

Kämpa på G-S-K!!

Inga kommentarer: