09 september 2009

Wow, ett brott kan löna sig.

Vilken speedwaykväll det blev igår. Bra tidsplanering för resan med mat på värdshuset och lite mingel vid depån innan match. Sen att sommaren var tillbaka dessutom gjorde ju inget.

Matchen vi fick se var underhållande och spännande värre. Började lite trevande från Lejonhåll och som mest var underläget åtta poäng. Det i åttonde heatet. Men sedan i nionde toppar Fröjd till laget med Holder i stället för Max när Nicki skall in. Jonsson tar ledningen men får kedjebrott från ledning och båda Lejonförarna kan givetvis smita förbi. En helt klart avgörande sekvens i matchen som gynnade oss. Heatet efter är det Swidde och Watt som tar en ny femetta och det är dött löpp i paus efter det. Sen i de sex återstående heaten har Dackarna en superuppställning men Lejonen vill annat och vinner tre av de heaten. Ruud med största bedriften i femtonde som han vinner väldigt elegant. Matchen slutar med Lejonvinst 49-47.

Många roliga och täta heat fick vi se som höll uppe spänningen. Värst är som vanligt Swidde när han skall om. Då är det oftast så tätt att inte ens en Värnamo Nyheter går emellan. Så var det igår med. Hårresande speedway.

Vet inte om dackefolket ens trodde på sitt lag efter säsongen som gått. Endast 4234 såg på. Rätt så bra i och för sig men tusen till hade jag räknat med. Tro på sitt lag förresten. Vi satt mest och kalkylerade med hur stor förlusten skulle bli för Lejonen efter varje heat som gick. Men efter den avslutningen och vinst till sist mådde man rätt gött. Hemresan gick rätt lätt.

Synd att klaga på utgångsläget till nästa möte.....

Lite bilder av inte allt för hög kvalité. Men ändå.

Nicki inför match. Ja han håller i den där.....

Holder fixar glasögonen.

Max utdelning igår. Noll poäng.

Watt som reserv och mycke hängde på hans axlar. En pris snus gjorde susen så här inför. Tio poäng stannade han och Holder på och var näst bästa poängplockare efter Nicki med sina tretton.

Swidde värmer hojen i full koncentration.

Jag har också en stol men.....

.....min ställde jag här. Häftigt med arena i ellyse.

Ruuds mekaniker beordrades att fixa till hojen i paus. Nickis meckar polerade hans cykel i samma paus. Men då hade han å andra sidan två raka treor i bagaget.

En glad skit tar sig tid för lite gratulationer.

Mer bilder från matchen plåtade Disfigured. De ser ni om klickar här.

FORZA LEJONEN - kör hårt för nytt guld!

Inga kommentarer: