16 september 2009

Kvartsfinalslaget avgjort.

Slaget avgjort och röken ligger fortfarande tät.

Lejonen vinner även andra halvlek på hemmaplan över Dackarna. Denna gång med hela 55-41. En rätt trevlig match må jag säga. Många omkörningar och fin speedway. Lejonen börjar betydligt bättre denna gång och när paret Ruud och Holder kommer igång står blixten stilla. Ledningen byggs upp till hela 12 p i paus. Efter det blir det femettor både hit och dit men Lejonen utökar poängavståndet lite till de sista heaten och segern skrivs som skrivet till 55-41 till sist och Dackarna får packa ihop denna säsong i och med det.

Watt gasade som han skulle och mer därtill på reserven. 16 p slutade han på. Han, Ruud och Holder gjorde att man inte tänkte på Knickedicken knappast. Men som vanligt hamnade han på sina 12 p. När Lejonryttarna kör som de gjorde igår så kan ni förstå att Morgan fick toppa sitt gäng i desperation redan i sjunde heatet och framåt.

Matchens prestation. Göthberg! Gasade hem en poäng riktigt bra i andra reservheatet. Bra uppvaktad höll han undan.

Lejonen vann sin kvartsfinalserie störst så de fick lucky losern Indianerna i semin. Vetlanda får ta sig ann Vargarna i andra semin. Lejonen börjar i Kumla på tisdag och returen är redan på onsdagen. Så hockeykraschen är total igen - MEN!!

Bra publiksiffra var det och denna gång tror jag helt fullt och fast på den. 4393 st. 50/50 lotteriet gav hela 28420 spänn som man givetvis var ljusår ifrån denna gång med.

Svackarna ställde upp med fyra GP förare som bara kör ihop 31 p ihop. Hade jag varit dackefan hade jag varit fasen så besviken. Vi gnällde på att dansken i vårat lag flyttade sig i sista kurvan för Jonsson en gång och slutade på 12 p ändå. Tänk då att vara dacke nu. Inte kul. Morgan har här att tänka på. Man vinner inte utan bra reserver och för många stjärnor kolliderar oftast till sist. Man skall ha en bara, och det har vi. Den bästa dessutom.

Kör hårt för guldet Lejonen!

*

Tar lång tid att skriva inlägg när games online är igång igen. Men gud vad härligt när det flippar som tusan i fönstren bredvid detta. Har inte elitserien börjat än förresten vänner? Allsvenskan är inte fy skam nuförtiden. Den börjar i tid.

*

TACK KUNGÄLV!! GSK får byta sin hemmamatch 23/9 mot att spela i Kungälv och motsvarande byte görs i returen sedan 21/10. Roligare för båda och schyst som tusan av Kungälv i synnerhet.

Hej för nu - hockeyn lockar för mycke i fönstren bredvid.

Inga kommentarer: