22 september 2009

Semifinalen - första halvlek.

Rädda Watt, med vilka medel som helst - NU!!!

Första semin avgjord i Kumla nu. Indianerna vann med 52-44 och har således åtta poäng att gå på i returen i morgon i Gislaved. Lejonen hamnade i tidigt underläge och fick efter det kämpa i motvind mest hela matchen. En lyckad toppning med Nicki gjorde att det blev kontakt igen och i paus var det bara fyra poängs skillnad. Det håller sig sedan till första nomineringen då Swidde och Max sover i starten och går på en femetta och i schemat är det nu åtta poängs skillnad igen.

Mycke hängde på Watt på reserven. Han hade nu en värkande visdomstand som bara tvättats lite ren i morse och på det ett par värktabletter. Nu måste han "fixas" till hur det nu skall gå till tills imorgon. Med tanke på det skall man kanske inte klaga på hans sju poäng ikväll. Han behövs mer än någonsin i morgon. I topptrim helst. Går det inte så kan det bli Kling istället. Skall Lejonen ikapp så vill man ju se Watt i sin kvartsfinalform igen.

Swidde och Ruud hade gärna fått köra ihop ett par poäng till.

Nicki och Holder får mer än godkänt ikväll. Nicki i hård batalj med Protasiewizc som körde livsfarligt mot dansken i ett av heaten då han bytte spår mer än en gång. Sen att Holder lurade den andre polacken Holta gjorde ju inget. Ett klassheat det av Holder.

Kan inte släppa bilden då Watt ligger och lider på toagolvet. Stackare! Han har ont! Inget snack om det.

Det forna Lejonet Madsen körde fullt. Riktigt fantastiskt bra. Om än på reservplats. Men ändå. 15 p. En tröst. Det gör han inte i morgon igen. Så det finns hopp om att vända det här. Ruud, Swidde kommer att höja sig hemma. Orosmomentet jag grubblar på är som sagt Watt. Att Lejonen vinner matchen hemma tror jag säkert men kommer det att räcka?

Ops...Vargarna- Vetlanda 55-40.

Gasa för guldet Lejonen!

Inga kommentarer: