26 september 2009

Hemmapremiär för GSK.

Karlskrona står det på tapeten inför morgondagen. Ett Khk som startat lite trögt med en suddenförlust i Malmö bara på kontot. I deras hemmapremiär släppte de in hela sju mål och givetvis blev det inga poäng i den matchen.

"Premiäromgången är avklarad. Ett svar som är kristallklart är att Gislaved inte kan finnas kvar i division 1 nästa säsong. Kan man säga det efter en omgång? Ja, jag vågar påstå det efter ha sett gänget mot OIK." Så skrev Sydöstrans Björn Skarpsvärd inför khk:s derby mot Oik. Oj oj oj! Snackas allsvenskan där nere och hur bra de spelade i sin cup. Kan vara så att det är här nere man sätter i halsen först denna säsong.

Laget är inte mycke mer märkvärdigt för tillfället än förra säsongen. Thomas Fahlqvist och Skoogen är väl det som höjt dem denna säsong. Skoogen vilar mot oss i morgon för övrigt. Ett jämnt kollektiv som kan bli små som vettar eller lika gärna spela som i trans.

Så GSK. Med deras start så se till att ta avslut i mängder och ha trafik i deras slott hela tiden. Ett tidigt mål gör att det kommer att slå griller i deras huvud. Lite effektivare powerplay vore önskvärt och sen vet jag att våran kämpaglöd är större än ett par tusingar på kontot.

Dags för Spystedt. (Oj...förlåt. Tydligen det namnet han har där nere och jag kan förstå dem. He he!) och Pettersson nu. Salmela och Kölle sist. Kommer de igång med har de ett helt lag att se upp med.

Vi vet att ni kan GSK.

Kämpa GSK!!

Inga kommentarer: