11 september 2009

Träningsmatch GSK - Mjölby.

Låt stå - som läraren skrev på tavlan.

Tavlan visade hela 8-4 till hemmalaget när matchen var slut mot Mjölby. GSK målen gjordes av Bystedt 4, Conny 2, Pettersson, Matti.

Detta var nog den match som jag sett denna försäsong som liknade en träningsmatch mest. Lite tacklingar, vidöppna försvar. Spelare som får göra lite som de vill emellanåt. Men GSK ber aldrig om ursäkt. Vi vann!

Mjölby tar ledningen och Bystedt kvitterar. Inget konstigt med det. Sen går Mjölby upp till 3-1 och Lindberg i målet får ingen hjälp alls. Han stoppar förstapuckarna och sen är det tomt på GSK:are som skall hjälpa han. Men coachen kör de två första femmorna varannat byte ett par gånger för att få upp tempot och flowet lite. Det får man. Mjölbys försvar börjar nu darra som vårat gjort efter att Bystedt reducerat. Efter det får Matti äntligen näta (målvakten var minst fem meter från målet....men läs inte detta) och GSK är nu ifatt och gör lite vad man vill. Bystedt passar då på att fullborda sitt hattrick innan period ett slutar.

I andra så fortsätter våran vän Bystedt sin målproduktion för dagen och matchen tar här helt slut. Conny och Pettersson ökar på ledningen till 7-3. Conny gör sitt första i GSK tröjan och Pettersson som har poängflyt frispelas av linjemannen till ett sopfriläge. Då sätter givetvis han de puckarna. I sista så gör Conny sitt andra och Mjölby tröstmålar ett och mer händer inte som är värt att skriva om.

Bystedt hade en sådan där "Karlskrona dag". Allt gick. 4+1 är rätt hyfsat trots träningsmatchstämpeln på denna match. Lindberg helt okej med. Men hela laget är ju okej när man får spela ut lite som idag och ha roligt.

Sämst ikväll var som vanligt orten Gislaved. Var det 60 pers på plats tro? Fasen vet. Pinsamt dåligt i alla fall.

Mest cred ikväll var de tappra Mjölbysupportrarna som dök upp. Inte dåligt i en träningsmatch så pass långt hemifrån.

FORZA GSK å SEGER IGEN!

Inga kommentarer: