06 september 2009

Helg i Gislerinken - volym 5.

Robert "bom bom" Olofsson tröttnade på Pihl.

Bernys minnescup är slut för den här gången för GSK. Matchen om tredjeplatsen mot Halmstad slutade med att GSK fick bita i det sura äpplet. Matchen slutade 3-6.

GSK målen gjordes av Ahlqvist, Pettersson och Tobbe.

Matchen börjar med att vi kan utnyttja powerplayen till en början i alla fall och gå upp i en 2-0 ledning. Hallänningarna slår bara ifrån sig och GSK gör lite vad de vill. Men mot slutet av perioden när vi börjar åka ut så kan de reducera innan paus. Började kännas lite olustigt då för deras pp var riktigt bra. I början av andra så visar deras tränare vägen och kvitterar matchen tidigt. Andraperioden verkar vara Halmstads favoritperiod för trots att GSK tar ledningen igen så gör de lite som de vill så som i förra mötet med dem och går upp till en 5-3 ledning innan perioden är slut. Sedan går GSK hårt för att komma tillbaka i början av tredje men de spelar bra och enkelt och vi är inte nära ens ändå att vi spelar en massa i pp. Och ännumera salt i såren får vi när de efter all vår forsering sätter spiken till 3-6.

Domare Häll gjorde som sist han dömde oss och släppte en del som blev palaver till sist. Nu Bomans överkörning av Halmian som blev till råkurr. Även deras tredje mål var två meter offside när de tog sig in i zonen.

GSK.....i utvisningsbåset vinner man inga matcher.

I vårat powerplay måste pucken gå fasen så mycke snabbare och enklare. Inte stanna upp den vid blå hela tiden. Sen passningarna som kommer på fel sida mottagaren hela tiden är inte bra. Hela powerplayet sabbas.

Tycker att GSK gör en bra cup. En vinst, en oavgjord, och två förluster. Vad man kan begära av laget mot detta motstånd och spelupplägg. Att vi nu blir sist i cupen är små marginaler. Ett par stolpskott i sista kvällsmatchen igår är skillnaden. I längden i en serie tar vi Halmstad i alla fall med detta laget.

Bäste GSK:are i cupen tycker jag att Mattias Pettersson varit. Ännu ett mål idag. Farligt framåt mest hela tiden när han är inne.

En sak till. Turneringens pucko måste ju vara Halmstadsupportern som behövde gå och skita eller vad han skulle göra efter att hans lag trots tröjvalet ledde i andra med 3-5 och lite palaver på isen gjorde att han gick förbi GSK båset och spydde galla. Det kostade han så när en spräckt snok och två duschar vatten. Grattis du sabbade för alla de dina i hela hallen och gott och väl en tid framöver likaså.

Finalen spelas just nu.

Återkommer.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kan väll inte hjälpa att era så kallade spelare i Gsk inte har starkare psyke för att kunna tåla lite kritik. Det var väll en jävla tur att klubban inte träffade och hur tror du spelaren som slog klubban hade mått om den hade träffat ögat som den nästan gjorde. Och den där matrialaren som ni har han är välkommen till Halmstad för ett vattenkrig för det är nått han inte har haft tydligen i sin uppväxt men den här gången skall jag vara förberedd.

Det jag sa när jag gick förbi var (är ni inte bättre än så här) det var då klubban slogs mot mig tror fan jag inte backar då

Det måste ju kännas pinsamt från Gsk att stå som värd för en turnering som dom skulle försvara från förra året som dom gick ut och sa med tanke på att dom fick bäst tider av alla lagen för vila och återhämtning då är ju inte kommentaren som jag sa (är ni inte bättre än så här) fel eller ???

Mvh "Z"