04 september 2009

Helg i Gislerinken - volym 2.

Strömberg i kassen gratuleras till väl utfört arbete.

Började första cupdagen med att själv trappa upp min egen träning en smula och hamnade på elljusspåret för första gången sedan 1988. Resultatet av det fanns väl mer att önska om man så säger. Därav hoppade jag första matchen mellan Rungsted och Mariestad. Såg bara sista perioden som inte var av högre klass direkt. Men Bebben rapporterade att Bois hade legat på bra i första. Matchen slutade 3-2 till Mariestad.

GSK - Halmstad stod sedan på tur. 5-3 vinner GSK med i en som jag tycker rätt rolig match.

GSK målen Salmela 2, Smura, Pettersson, Bystedt.

Halmstad får ett rätt så tidigt pp och får lite tryck på GSK utan att göra mål. Efter det är det nästan bara GSK som köttar på Halmstadförsvaret som dräller. Det resulterar i två mål i förstaperioden. I andra sedan ökar GSK på till 3-0 genom nytt slarv men tröttnar sedan till och hamnar i brygga en aning. Två powerplay mål av Hallänningarna gör att nerven kommer tillbaka en liten stund tills GSK gör 4-2. I sista sedan böljar det lite fram och tillbaka med chanser åt båda håll. GSK tappar in en tredje puck innan Bystedt punkterar matchen med en elegant dragning.

GSK imponerade lite på mig ikväll. En skön serger mot en seriekonkurrent är aldrig fel. Formationerna verkar inte helt fel. Mycke folk användes och inställningen var det inget fel på. Fick ner Halmstad rejält och tacklade friskt hela matchen. Kul att titta på helt enkelt.

För att vara helg så blir det nästintill bagarväckning i morgon. GSK redan kl 10.00. Då mot Rungsted.

God natt.

2 kommentarer:

Han framför hallen sa...

Grattis till första segern,det blir många sådana i vinter!

# 72 Mårten sa...

Tackar!

Tur man får uppleva lite av det ni upplever denna försäsong.