20 september 2009

Semifinal till veckan.

Speedwaysemi är det dags för och då som vanligt måste ni ju få ett lag presenterat här. Lejonlaget ser som vanligt starkt ut och är inte slaget på förhand.

Nicki
Swidde
Holder
Ruud
Max
Göthberg
Watt
Agö

Samma lag som sist med lite omkastningar bara. Fröjden brukar ha koll på vad han gör. Ruud på den svåra fyran på bortaplan. Ruud får tre heat mot nye GP-ryttaren Zorro. Kanske det han är ute efter. Sen att Agö står på åttan är väl bara för att det skall bli jobbigt värre att ändra programet hela tiden.

Indianerna som kommer ut ur tipin denna gång är Walasek, "Zorro" Zetterström, Protasiewicz, Monberg, Polackholta, Gustafsson, Madsen och Rohlén. Ett bra lag med Pepe i spetsen. Polackholta har även han fått upp farten rejält och samma sak med lille Madsen som körde hem dubbelt så många poäng som Watt i polen ikväll.

Sist jag och Lejonen var där uppe i Kumla så vann Lejonen med 50-46 och efter det har inte Lejonen förlorat mer än i Vetlanda. En fin svit som gärna får fortsätta. Pepe och Nicki brakade in i sargen sist där uppe och polacken fick bryta medans Nicki kunde fortsätta. Det gjorde att de fick köra på sina reserver en hel del och det gjorde väl sitt till att resultatet blev som det blev den gången.

Klarar Lejonen bara av att stå emot och hålla en eventuell förlustsiffra nere till en 4-6 poäng så är det final som gäller igen tror jag. Men skulle det bli vinst däremot så stoppar inget Lejonen från en ny final.

Matchen går på canal plus så jag tror nog att man sparar in 54 mil i bilen i och med det denna gång.

Gasa för nytt guld Lejonen!

Inga kommentarer: