02 september 2009

Seger ännu en gång.

Scott hade annat än boxning mot ryssen att tänka på. En cykel gjordes i ordning efter matchen tillsammans med sin meck.

Lejonen inledde minst sagt svagt mot Vargarna. Förlorade fyra av de sex första heaten och låg i det läget under med tio poäng. Då trodde knappast jag på de mina men efter det förlorar vi inga mer heat och börjar så sakteliga upphämtningen mot segern. I tionde kommer Watt in och rundar både King och Kasprzak i första kurvan för att sedan köra till sig kvällens mest överlägsna heatseger. Tycker att det är där som han visar var segern skall hamna. För sina lagkamrater och även för oss runt ovalen. Kändes lite slappt innan det. I fjortonde heatet kunde Lejonen äntligen ta ledningen för första gången i matchen för att hålla den matchen ut. Om än att det blev tusan så spännande i sista då Watt och Nicki hamnade på efterkälken och fick jaga skiten ur Woffinden för att klara av likaläget i heatet. Det tog till sista kurvan innan Lejonkungen till slut kom om även han och segern var i hamn med 49-47. Bonusen gick till Vargarna.

Göthberg gjorde vad han kunde på sin reservplats och lite flyt gjorde att det även blev en poäng för han i sin debut. Kul att ha två hemmagrabbar i laget. Inte många elitserielag som kan mönstra det.

Trea slutar Lejonen i årets elitserie till sist efter att ha klättrat stadigt i tabellen mot slutet. Det gjorde även att vi fick det lag som blev över när Elit Vetlanda valt Indianerna och Västervik Vargarna till årets slutspel. Laget är Dackarna som Lejonen i sin tur hade favör av att välja om man vill börja hemma eller borta mot. En mycke nöjd Fröjd meddelade i depån att han ville att sitt och mitt lag skall börja på bortaplan.

Se upp Dackar.....Lejonen mot SM-guld!

Synes vänner här på bloggen eller utanför densamma.

Inga kommentarer: