06 september 2009

Speedwaykvartsfinalen.

På tisdag smäller det till ordentligt i Målilla när Dackarna och Lejonen tar upp kampen om SM-guldet i speedway. Dackarna tog sig på vippen till slutspelet men vi skall inte underskatta dem bara för det nu när det väl börjar. Tror att det blir jobbig värre för Lejonen och man får försöka hålla ned siffrorna så att vi kan ta dem hemma om en vecka. Men osvuret är bäst. Allt kan hända nu.

Nicki
Max
Holder
Ruud
Swidde
Göthberg
Watt
Agö

Holder och Ruud kör tre heat ihop och Nicki i par med Max. Vad säger man? Watt på reserven kommer att köra fem/sex av de elva första heaten och bli megaviktig. Undra om inte Agö kommer stå på sexan och Göthberg på åttan. Fröja lurade på att ha Anton hemma och Agö borta.

Topp fem i laget har att ta hand om. Eller vad säger ni? Bjerre, Andersen, Lindgren, Zengota, Jonsson, Ludde Lindgren, Buczkowski och Larsson. Ett superlag på pappret. Men! Realspeedway har gått dåligt hela säsongen och man får hoppas att det håller i sig för dem. så de inte får allt att stämma just nu.

Sist Lejonen var där regnade så pass att matchen fick avbrytas efter tolv heat. Sex poäng skiljde lagen åt då i Dackefavör. Då körde man R/R för Nicki och Kling och Dennis var reserver. Dackarna hade då betydligt bättre reserver med Klindt och Ludde. Nu är det vi som har en heatledare på reservplats och en sugen dansk som nog inser att detta SM-guld är den enda titel han kan vinna denna säsong.

Upp med tejpen!

Verkar bli okej väder på tisdag så undertecknad kommer att infinna sig på ståplatsen i Målilla och vara en aning nervös innan nämnda tejp skickas mot skyn.

Lejonen mot SM-guld - igen!

Inga kommentarer: