23 september 2007

Helgturnén slut.

Hemma från Ljungby nu efter en helg i bil. 100 talet mil blev det nog till sist. Men va fasen det vi åkt efter har varit värt det. Men idag var det tur att det inte var 30 mil hem.7-2 på tavlan och mest spel i våran zon. Så såg det ut den sista kvarten. GSK stog upp och var täta i 43 minuter men efter Trojas 3-2 mål rasade laget ihop fullständigt. Sandahl hade det inte lätt när spelare bara åkte rätt igenom. Jävligt synd det blev så för hade det stannat vid 4-2 hade matchen varit helt acceptabel. Nu kostade nog de andra målen 100 pers per mål till onsdagsfighten.

Tycker det plockats fram och tillbaka i laget lite väl mycke. Ta bara backarna idag. Man står och kollar vem som spelar med vem. Det var olika varje byte i andra och tredje. Nu sätter vi ju in Bom Bom i powerplayet för att skjuta så med alla utvisningar så blir det ju alltid upphugget.

Men vi hade Troja på gaffeln efter Bystedts mål i första och Englunds tidiga kvittering. Trojas 1-1 mål i boxplay kändes himla onödigt. Just då kändes det som att vi kunnat hållt i lite till. De var inte så himla märkvärdiga när vi låg på. Chanser kom. Vi gjorde 2 pp mål. Det var bra. Troja inget. Det var bra med.

Inga kommentarer: