28 oktober 2007

9-1 och krossen total..!!!

Ja matchen började i ett rasande tempo och KIK fick ett PP omedelbart och gjorde således 0-1. Men efter de olyckliga 3 första minutrarna så tog GSK tag i taktpinnen och det rejält. Efter den långa svackan känns det nu skönt att få skriva att det lossnade om man så säger.

GSK tar på sig blåstället och skönt att se alla tillbaka igen och när hesafredrik ljuder för paus står det 5-1 på tavlan. Snyggaste målet var väl 4-1 när Wålle passar en sargpass till våran ny spelare som jag glömt namnet på. Han gör inget misstag utan går rätt på mål och gör en "sudden".

De andra perioderna finns inget mer att skriva än att GSK trycker ner ett mer än lovligt chockat KIK. Målen fördelar sig jämt över femmorna och perresiffrorna skrivs till 5-1 då och sedan 3-0, 1-0. Bäst för dagen om jag får säga är Johan, Erik, Tobbe, Wålle för assen. Men ingen faller igenom. Alla jobbar för varann.

Så kunde det stå och det gör det. Men sanningen är den att det såg ut som vanligt. Så det blir inte mer än så här.

Finns ett ord för mina hockeylag just nu och jag har skrivit det för ofta. IGEN!!. Leksand för att de jämt vinner...fint det!!...och GSK...Ja?..De bara går på berg om och om och om och om och om IGEN!!!