18 november 2007

Hockeyhelgen över.

Nu mår jag fint!! En hockeyhelg är över och det blev hela sex poäng. Sviten av poängmatcher fortsatte idag med seger mot Helsingborg med 6-5. Satt jäkligt hårt åt. Vid 5-3 ställning vid typ 18 minuter in i andra perren trodde jag dock att det skulle bli lugnare men HHC ville annat och gjorde två snabba. Inte bra!

Annars börjar det rulla in lite lätta mål nu. Alengårds målsvit blev längre med två nya idag plus en ass dessutom. Även Davis producerar. Nu ett viktigt mål i boxplay. Johan banans gigant. Han har lyft sig mer än ett snäpp den sista tiden. Jimmy är Jimmy. Matti är Matti. Tungt byte i boxplay med tre överkörningar. Han klarade sig undan på något konstigt sätt. Blåmärkerna måste vara många ikväll av alla täckta skott. Moralen, viljan och självförtroendet bara växer.

Börjar bli väl mycke show att gå på hockey i Gislerinken nu de sista gångerna. Spännande värre. Idag med uppochnerhitochditmeramålhockey och dessförinnan Kungälv med en minst lika spännande match. Det är ju det man stått och väntat på under den hela dryga förlustsviten. Underhållningen. Den är tillbaka nu. Undra bara om folk fattar det och masar sig till Gislerinken lite oftare i fortsättningen.

Ju mer jag sitter här och plitar så mår man fasen bara bättre och bättre. Tack GSK för det!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena! va i full gång med att svara på ditt sms igår när david kom hem, sen sprang tiden iväg. Kändes gött att kunna gå hem med ett leende igår! Blir inget på onsdag för mig, detta betyder nog första matchen utan support, om ingen hemifrån ska ner vill säga. Hoppas dom grejar det iaf! Ses på söndag! sofie

# 72 Mårten sa...

Synd att lämna laget ifred nu! Har de haft support hela resan så ska de väl få påhälsning igen! =)

Må väl!